Napoved

Horoskop za ponedeljek, 30. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
30. 11. 2020, 06.25
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Današnja polna luna in lunin mrk bosta mogoče spremenila vaše dobre načrte, a se ne boste obremenjevali. Razmišljali boste, kaj vse bi naredili za več obilja in podpore.

Bik
Nemogoči boste in z vsako besedo boste koga užalili, čeprav se vam bo zdelo, da samo trenirate smisel za humor. Lahko, da se bo simpatija zaradi tega odmaknila.

Dvojčka
Precej dogajanja bo, saj sta polna luna in mrk v vašem znamenju. Odmaknile se bodo težje energije po mami. Zadihajte in se odprite za harmonični dom, ki se vam obeta.

Rak
Odličen lunin mrk za vas, vam bo sprostil vse negativne vplive mamine vzgoje, ki so vplivali na vaš dom in počutje. Skozi spremembo bo prišlo tudi večje zadovoljstvo.

Lev
Odlične pogoje boste imeli, da optimistično prevzamete vodilno funkcijo, pri tem pa bodite pozorni na ženske, ki bi vas lahko potiho sabotirale. Jasno se pogovorite.

Devica
Ne bo vam uspelo razrešiti težav z domom ali dediščino, saj se bodo vsi čustveno odmaknili in se ne morete do konca pogovoriti. Raziščite pravno osnovo in uredite.

Tehtnica
Imeli boste dobre ideje, kako združiti več zanimanj in zaslužiti zraven. Če boste to danes to res aktivirali, se bodo lahko zgodili pravi premiki, a mogoče v drugo smer.

Škorpijon
Polna luna bo podpirala spremembe, a vas bo lunin mrk oviral. Tako da boste precej razdvojeni, kaj narediti. Meditacija vam bo dala vso podporo za dobre odločitve.

Strelec
Koristno se boste prenovili, saj boste sprejeli odgovornost zase. Želeli boste jasno videti, kaj se dogaja z vsemi okoli vas in kaj je za vas resnično dobro ter koristno.

Kozorog
Popolno prenovo si boste zaželeli, saj se bo nekaj spremenilo v vašem razmišljanju in dovolj boste imeli trpljenja v prazno. Želeli si boste biti v dobri koži in med dobrimi ljudmi.

Vodnar
Čutili boste upor do osebe, ki vam ni naredila nič slabega, samo iskrena je bila preveč. Lahko, da bo mrk zmanjšal druženje in na to mesto postavil koga drugega.

Ribi
Darežljivi boste in vsi bodo tekmovali za vašo pozornost, vam pa se bo zdelo, da malo pretiravajo. Na koncu vam bo žal, da ste to začeli, saj ste si zares želeli več miru.