Astro

Horoskop za soboto, 28. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
28. 11. 2020, 06.55
Posodobljeno: 28. 11. 2020, 07.49
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Osebni arhiv

Oven
Držite se rutine, poskrbite za svoje telo in predvsem dober spanec. Situacija bo mirna in lahko si vzamete čas zase, da v harmoniji uredite dom in pocelite notranji nemir.

Bik
Končno si boste lahko vzeli čas samo zase in bližnje ter v miru preživeli dan in večer na način, kot ste že dolgo sanjarili. Srečni boste, saj ste se naučili ceniti to, kar imate.

Dvojčka
Strastni in čustveni boste okoli vsega, saj vas bližajoča polna luna in lunin mrk, ki se bo zgodil v ponedeljek vodila v pretiravanje v vseh pogledih. Če lahko, se sprostite.

Rak
Delovno boste in polni elana, a pazite, da ga ne usmerite v pretirane besede ali debate s tistimi, ki samo čakajo na priložnosti, da vas zapletejo v težave in govorice.

Lev
Pokažite svoj interes za stvari ali ljudi, ki jih želite v življenju. Sicer lahko ostanete brez nečesa, kar vam je v srcu globoko zapisano. Takoj boste precej boljše volje.

Devica
Ohranite sproščenost in odprtost navzven, da se stvari dobro razvijejo. Kmalu boste prav zadovoljni, saj boste končno dobili potrebno zagotovilo, ki ste ga že dolgo čakali.

Tehtnica
Začutili boste, da se vam energija in dobra volja vračata in takoj se boste lotite tistih stvari, ki ste jih že dolgo prelagali. Okrepile se vam bodo ideje in smisel za humor.

Škorpijon
Dovolite si sanjariti, počivati in razmišljati o sanjah, ki vam ponoči razkrivajo vaše strahove, pa tudi želje. Tako boste največ odkrili o sebi in sprostili pretekla čustva.

Strelec
Ne nasedajte čustvenim provokacijam, ne glede na to od koga prihajajo. Nekdo bo namreč želel nakazati na vašo krivdo preko pikrega humorja. Zadržite komentarje.

Kozorog
Bodite aktivni, še posebej če vas preganja nemir, tesnoba in strahovi. Knajpanje – tuširajte z izmenično hladno - toplo vodo, vam bo prekrvalilo in izjemno pomagalo.

Vodnar
Uživajte vsak dan posebej, naj se vam nikamor ne mudi. S hitenjem uničite vse najlepše energije, ki jih potem pogrešate. Sledite kreativnosti in ji dajte dovolj časa.

Ribi
Preglejte svojo garderobo in poskrbite, da se uredite tudi, če ste cel dan doma. To vam bo takoj izboljšalo počutje in vam dalo potrebne energije za delo in odnose.