Astro

Horoskop za petek, 27. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
27. 11. 2020, 06.46
Posodobljeno: 27. 11. 2020, 08.17
Deli članek:

Kaj danes pravijo zvezde?

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Ne izpostavljajte se v ničemer in ne vztrajajte v trditvah, saj se bo kmalu izkazalo, da se motite. Preložite sestanke ter pogovore na čas, ko boste bolj sproščeni in zbrani.

Bik
Umirili se boste in veliko misli usmerili v prehrano, nakupovanje, načrtovanje vikenda in uživanje. Kreativne ideje vas bodo podprle v ljubezni, ne samo v poslu.

Dvojčka
Izogibajte se vsem komentiranjem na socialnih omrežjih, tudi doma ne spodbujajte domačih, da se vam zaupajo, saj boste prehitro deležni kritike, ki vas bo prizadela.

Rak
Praktično delo vam bo dalo zagona in veliko več boste naredili, kot ste načrtovali.
Lahko, da se boste v prostem času vrgli na kuhanje, v katerem boste prav uživali.

Lev
S svojo dobro voljo boste razveselili vse: bližnje in sodelavce in si pridobili novo spoštovanje. Kreativne ideje ter dobri, kvalitetni pogovori bodo navdušili tudi vas.

Devica
Končno se vam bo nasmehnila sreča. Ideja in rešitev bosta prišli sočasno. To bo velika preobrazba v vašem poslu in sodelovanju, tako da vam bo padel kamen iz srca.

Tehtnica
Ne izmikajte se iskricam strasti, ki se bodo zanetile ob naključnem srečanju. Sprostite se in sodelujte, saj vas bo energija čisto prevzela in boste ves čas razmišljali o tem.

Škorpijon
Poslovne ideje vas bodo razveselile in hitro se boste boljše počutili. Spoznali boste, da je dobro, da tudi osebno partnerstvo gledate na podobni aktivni način kot posel.

Strelec
Sproščeni boste in iskali možnosti, da potrebno rutinsko delo naredite enostavno in hitro. Zadovoljni pa boste s poslom, saj se bo pokazala dobra možnost za prihodnost.

Kozorog
Zberite pogum, počakajte na pravi trenutek in kontaktirate tiste, ki so pomembni za vašo dobro delovno prihodnost. Pomembno je, da vi predlagate novosti in ne čakate.

Vodnar
Utrujeni boste in se boste obremenjevali, za koga se sedaj tako trudite. Sklenili boste, da je sedaj zadnji čas, da začnete delati točno tako, kot si vi sami želite zase.

Ribi
Nove ideje vam bodo dale zagon za kreativno razmišljanje za prihodnost. Celo izrazili jih boste bližnjim in pri tem jasno pokazali, kaj si vi želite. To bo pozitiven napredek.
.