Astro

Horoskop za sredo, 25. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
25. 11. 2020, 06.32
Posodobljeno: 25. 11. 2020, 07.02
Deli članek:

Če imate čas, preverite.

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...

Oven
Precej kritični boste do sebe in nihče vam ne bo mogel dopovedati, da ste preveč črnogledi in občutljivi. Vse vam bo namreč šlo narobe in optimizem vas bo zapustil.

Bik
Hrepeneli boste po bližini, a sočasno boste naredili vse, da zamrznete čustva. V vas je precej čustvenih konfliktov iz preteklosti, ki prihajajo na plan in meglijo sedanjost.

Dvojčka
Delovni boste, a ne po željah drugih, temveč z intuicijo in izkušnjah. Na srečo se bo vaš način izkazal za boljšega in ne bo nihče imel nič proti vaši delovni svojeglavosti.

Rak
Uspelo vam bo razrešiti pomembno stvar in ponosni boste nase, a se ne boste mogli umirili. Nervoza vas bo spremljala in lahko, da boste težje spali zaradi preveč besed.

Lev
Lahko, da boste imeli težave z želodcem, popazite pa tudi na roke in oči, saj vam odpornost zaradi psihične občutljivosti padla. Bližino potrebujete v vseh pogledih.

Devica
Ne obremenjujte domačih s svojimi poslovnimi idejami. Tudi, če ste poslovno povezani, ločite prosti in poslovni čas, da ne izčrpate ljubezni, ki je še prisotna.

Tehtnica
Pretirano boste občutjivi, da bi lahko realno sodili svoje odnose, kar se boste na srečo zavedali. Prepustili boste vse in se večino časa strinjali s predlogi zavoljo miru.

Škorpijon
Podpora za ljubezen bo velika, a vi boste nihali, saj vam bo intuicija govorila drugače kot srce. Zato boste precej obremenjeni in se nikakor ne boste mogli odločiti, kaj bi.

Strelec
Popazite na hrbtenico, da vas stara bremena fizično ne ustavijo. Občutek imate, da ste se vdali v nekaterih odnosih, saj ne veste, kako se lotiti, da bi se kaj spremenilo.

Kozorog
Spremembe so na vidiku in potrebno je, da na polno sodelujete v njih, sicer boste spet ostali na stranskem tiru, tega pa počasi ne želite več. Zato kar zbrano v akcijo.

Vodnar
Iskrice strasti vas bodo aktivirale v službi in osebno, a jih boste jemali čisto samo po sebi umevne. Lahko, da vam bo kasneje žal, ko boste ugotovili, kako je, če jih ni več.

Ribi
Hvaležni boste za ljudi, ki vas razumejo in sprejemajo tudi takrat, ko niste v najboljši koži. To jim boste tudi povedali ali pokazali, a brez pretirane čustvene drame.