Astro

Horoskop za ponedeljek, 23. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
23. 11. 2020, 06.33
Posodobljeno: 23. 11. 2020, 14.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Preverite napoved.

Oven

Ne boste več ubirali bližnjic in tudi ne boste več pomagali tistim, ki vam potem obrnejo hrbet takoj, ko vi potrebujete pomoč. Postavite jasno svoje nove pogoje.

Bik

Precej dogajanja bo v odnosih in zdelo se vam bo, da lahko čisto po svoje zapeljete vse. Nemirni boste in zaradi tega slabše spali, saj ne boste mogli umiriti svojega uma.

Dvojčka

Če se boste lotili pomoči drugim, kar vas bo zelo mikalo, preverite, kaj so sami že naredili zase, da ne boste prevzeli odgovornosti za druge in pri tem pozabili nase.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Stabilnost na delovnem mestu, ki si jo želite, lahko dosežete tako, da sami čustva postavite v ozadje in se osredotočite na opravljeno delo in dobro komunikacijo.

Lev

Nekdo od bližnjih bo šel na pot, kar vas bo razjezilo in razžalostilo ter podrlo vaše načrte. Odločitev bo padla, da boste bolj sproščeno zaživeli brez čakanja na druge.

Devica

Ne glede na to, da vam bodo nekatere ideje v tem času propadle, se ne boste dali. Našli boste možnosti, kako izpeljati stvari, ki vas veselijo, kar vas bo zelo sprostilo.

Tehtnica

Novosti bodo prevzele situacijo in začeli se boste zavedati svoje sreče in hvaležni boste za številne stvari, ljudi. Uresničujte še naprej svoje ideje za drugačno življenje.

Škorpijon

Želeli boste urediti nekatere stvari iz preteklosti, zato boste precej aktivni. Sreča vas bo spremljala, kar vam bo dalo optimizma in volje, da boste vztrajali čisto do konca.

Strelec

Kar nekaj projektov vas čaka za realizacijo, zato naredite vsaj prve korake in vse potrebno, da se lahko začnejo stvari premikati. Poskrbite tudi za uradne papirje.

Kozorog

Stabilni boste in vztrajali v stvareh, ki vas osrečijo. Malo ste že pozabili, kako je, če gre življenje mirno in harmonično pot. Poskrbite, da boste naprej dobro sodelovali.

Vodnar

Bolj se osredotočite na vsa področja življenja in ne čakajte na zunanje okoliščine. Imeli boste tisoč idej, o kateri boste razpravljali, a energije, da bi jih realizirali, ne bo.

Ribi

Obrnite se po pomoč k moškim prijateljem ali sodelavcem, saj se boste z njimi bolj tehnično in konstruktivno pogovorili. Pomembno je, da vse steče tako, kot je treba.