Astro

Horoskop za petek, 20. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
20. 11. 2020, 06.27
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Dreamstime
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Zdelo se vam bo, da imate na sebi črno magijo, imeli boste smolo povsod. Stvari nikakor ne bodo stekle. Počakajte, da minejo negativni vplivi zvezd, kar bo hitro.

Bik

Optimistični boste, saj bodo nekateri rezultati v poslu precej dobri. Imeli boste odlične kreativne navdihe, ki bodo lahko prinesli veliko sreče in obilja v vaše življenje.

Dvojčka

Odločajte se, kdaj je primerno, da ste na polno aktivni in delovni, kdaj pa je bolj smiselno, da se sprostite in dovolite drugim, da peljejo svoje ideje v skupno dobro.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Vročekrvni boste, a bodite pazljivi, da se že zaradi malenkosti ne sporečete s šefom in sodelavci. Manj, kot se boste zapletali, bolj boste delovno in časovno uspešni.

Lev

Vaše počutje se bo sprostilo in zadovoljni boste, ker se bo nekaj v vas sprostilo in bolj jasno boste lahko z vsemi sodelovali in se veselili. Ponovno boste začutili ljubezen.

Devica

Dan se bo odlično začel in vse vam bo šlo odlično od rok, dokler vas okolica ne bo zagrabila v svoje čustvene zanke. Zaradi tega vam bo začelo zmanjkovati motivacije.

Tehtnica

Odločili se boste za spremembe in čisto sledili sebi. Skozi pogovore boste spoznali veliko novega o ljudeh, a tokrat vas ne bo bremenilo, niti ne boste nikogar obsojali.

Škorpijon

Preveč boste obremenjeni z vsem dogajanjem in ne boste točno vedeli, v katero smer se obrniti. Ravno, ko se boste dobro umirili, vam bo na vrata potrkala ljubezen.

Strelec

Ne delajte prehitrih odločitev, samo uživajte v sedanjosti in počakajte, da se vse zloži na svoje mesto. Bližnji vam bodo dajali več pozornosti, kar vam bo resnično godilo.

Kozorog

Ne vabite drugih na obisk, ker potrebujete čas zase. Usmerite se v razmišljanje o sebi in o novem načinu delovanja ter pri tem izključite vplive drugih. Spoznajte se zares.

Vodnar

Bodite pozorni na svoje oživčevje, saj se zaradi predolgega časa preobremenjenega stanja lahko začnejo kazati večje težave, ki ne bodo tako enostavno rešljive kot želite.

Ribi

Če želite spremembe, jih začnite vnašati sproti v življenje. Sprostite se in bodite točno to, kar ste. Umaknite bonton in si dovolite zaživeti točno tako, kot si želite.