Astro

Horoskop za sredo, 18. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
18. 11. 2020, 06.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Potreben je globlji razmislek in potem pogovor z bližnjimi o tem, kar vse vas dela nesrečne. Če želite boljše odnose doma in v službi, je sedaj pravi čas za razrešitev.

Bik

Skozi sproščenost boste lahko največ naredili in tudi druge navdušili za stvari, ki jih imate vi radi. To vas bo opogumilo, da boste načrtno sugerirali drugim svoje stvari.

Dvojčka

V družbi vam bo prijetno in ne boste podlegali starim čustvom. To vam bo dalo veliko spodbudo za naprej, da boste ponovno začeli upati o dobrih spremembah v ljubezni.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Zmedeni boste in ne glede na to, koliko se boste trudili, ne boste naredili nič smiselnega. Zato se umirite ali vsaj ustavite, da ne pokvarite česa pomembnega.

Lev

Delovno boste precej neuspešni. Nikakor se ne boste mogli dobro aktivirati v potrebno delo in vse vam bo šlo na živce, zato se boste raje odmilali od vsega.

Devica

Čustveno zapletanje z okoljem ne bo prineslo pozitivnih stvari, a si ne boste mogli pomagati. Ne boste želeli, da vam drugi pamet solijo, a ne boste jih mogli ignorirati.

Tehtnica

Vpeljali boste večji red glede svojega telesa in duha, kar bo vaše bližnje presenetilo. Precej zahtevni boste postali do sebe, saj boste ugotovili, da vam to prav koristi.

Škorpijon

Vse se spreminja, zato potrebujete čas zase, za razmislek in počitek. Prehitre odločitve ne bodo smiselne. Usmerite se v harmonijo in začutite, kaj res želite.

Strelec

Imeli boste občutek, da se je svet ustavil in da vse čaka samo vas, da zaživite svojo ljubezen. Verjetno ste zaljubljeni ali pa se vam nekaj lepega dogaja v srcu in okolici.

Kozorog

Lahko, da vas bo zaljubljenost malo iztirila in si boste zidali gradove v oblakih, ki pa se ne bodo takoj realizirali, saj morate sedaj najprej dobro spoznati in postaviti sebe.

Vodnar

Ne boste sočutni ali razumevajoči za počutje partnerja in drugih. Motilo vas bo, če se ne bodo odzivali kot običajno in pri tem vas ne bo zanimalo, če se slabo počutijo.

Ribi

Ljubezen vam ne bo prva skrb, čeprav se vam vedno zdi, da je to vaš problem. A dobro boste vedeli, kako bi resnično želeli, da vaša ljubezen izgleda, ko bo čas za to.