Astro

Horoskop za torek, 17. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
17. 11. 2020, 06.29
Posodobljeno: 17. 11. 2020, 07.08
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven

Sproščeni in čustveni boste. A imeli boste močno voljo in željo, da naredite stvari resnično dobro in z lahkoto se boste povezali z vsemi, s katerimi boste sodelovali.

Bik

Optimistični boste in navdušeni nad vse, kar se bo dogajalo okoli vas. Vendar tega ne boste delili z drugimi, temveč boste načrto zadrževali zase in za svoje potrebe.

Dvojčka

Veliko kreativnih idej boste imeli ob nepravem čas, saj boste prehitrih misli in besed, zato se bo veliko pomembnega kar izgubilo in posledice bodo vidne šele kasneje.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Prazni boste in zdelo se vam bo, da vam nekaj manjka in da nujno potrebujete več ljubezeni, srečanj s prijatelji ali več dela. Obračali se boste v vse smeri, a zaman.

Lev

Čustveno boste občutljivi, razburljivi in ne boste se morali notranje umiriti, čeprav boste navzven dajali umirjen videz. Opazili boste v detajle, kako se obnašajo do vas.

Devica

Osredotočeni boste v svoje cilje in pri tem pozabili na vse drugo. Ne boste se trudili komerkoli kaj razlagati, vse se vam bo zdelo samoumevno in rahlo boste depresivni.

Tehtnica

Optimistični boste in odprti za komunikacijo, ki vam bo dajala dobre ideje za naprej. Ne boste se preveč obremenjevali, pa čeprav to ne pomeni, da boste brez težav.

Škorpijon

Precej preteklega ponosa in starih čustev boste sprostili, saj se boste začeli zavedati, kako v različnih svetovih in pod različnimi pogoji živijo ljudje. Želeli boste pomagati.

Strelec

Polni boste optimizma, saj boste imeli občutek, da ste odložili stara bremena. Lahkotni boste in odlično počutje ter občutek sreče vas bo pospremil v dan.

Kozorog

Zdelo se vam bo, da se vam vse dogaja naenkrat in zmedeni boste. To bo posledica tega, da boste začeli doživljati življenje čisto na drugačen, bolj močan in realen način.

Vodnar

Nemirni boste in zdelo se vam bo, da ste uspešni, če vse dobro kontrolirate. Zato vam bo težko, ko bo vse bolj jasno, da je mogoče čas, da se sprostite in zadihate.

Ribi

Precej boste razmišljujoči in tudi komunikativni. Odkrili boste nove stvari, ki vas bodo veselile in čisto zaposlile, saj boste preko tega začeli odkrivati tudi drugačno življenje.