Astro

Horoskop za torek, 10. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
10. 11. 2020, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven


Strast se bo prebudila v vas in vas dobesedno preganjala. Tokrat ne boste mogli pobegniti pred lastnimi čustvi, zato začnite raje v njih uživati in se predajte življenju.

Bik


Močni zvezdni vplivi vas bodo vodili skozi intenzivno obdobje strasti in čustvene sprostitve, ko bo vse, kar ste zatirali leta, padlo ven iz vas in lahko, da ne bo najlepše.

Dvojčka


Vznemirjeni boste, saj se vam bodo vrstile dobre priložnosti, da se boste lahko izpostavili in dobili za svoje delovanje priznanje. A občutek bo, da niste naredili dovolj.

Rak


Imeli boste veliko energije in želeli narediti vse naenkrat. A ker se boste slabo organizirali in vam bo zmanjkovalo časa, bo to močno vplivalo na vaše počutje.

Lev


Pozitivna čustva vas bodo prevzela. Srečni boste zaradi malenkosti, ki vam bodo podpirale vašo novo filozofijo. Nihče vam ne bo mogel pokvariti vašega veselja.

Devica


Na polno se lotite reševanja delovnih obveznosti, dokler še imate za to elan. Kmalu vas bodo namreč preveč prevzela čustva in le stežka boste zbrani v jasnem videnju.

Tehtnica


Optimistični boste, saj bodo spremembe nakazovale smer za prihodnost in to vam bo dalo neverjetno energijo, da se boste lahko lotili tistega, kar že dlje časa prelagate.

Škorpijon


Čustveno boste zmedeni, kot da boste odmaknjeni od realnosti in pričakovali čisto nekaj drugega od vaših bližnjih. Ker tega ne boste povedali, bo pravi kaos okoli vas.

Strelec


Pozorni bodite na čustva in ne dovolite, da si zaradi trenutnega navdiha uničite vse, kar ste v življenju dosegli. Nihanja bodo velika in preveč boste reagirali na okolico.

Kozorog


Doživljali boste največje premike v sebi in v okolici, saj bo jasno, da se stare stvari odmikajo in da se tudi ne boste mogli vrniti v svoj stari brlog, temveč morate naprej.


Vodnar


Vaše počutje vam bo lakmusov papir, tako boste takoj vedeli, kdaj ste šli čez mejo. Prisluhnite telesu in se zavedajte, da res niste heroj, če greste čez svoje meje.

Ribi


Okrepila se vam bo samozavest. O vsem se boste lahko pogovorili in rešitve se bodo našle. Optimizem se vam bo krepil ter zadovoljni boste s premiki v vašem življenju.

dk
andreja novak