Astro

Horoskop za ponedeljek, 9. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
9. 11. 2020, 06.31
Posodobljeno: 9. 11. 2020, 06.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Čustvene spremembe se bodo jasno napovedale in ne boste mogli več skrivati svoje naklonjenosti do prav posebne osebe. Iskrice strasti bodo vidne vsem, zato previdno.

Bik

Ne zanemarjajte težav svojih bližnjih. Z lahkoto jim lahko pomagate, vendar samo, če jim resno prisluhnete. To bo pomembno vplivalo na vaše življenje in na vaše odnose.

Dvojčka

Spremembe vas bodo osvobodile strahov preteklosti in uredili se bodo vam najpomembnejši odnosi. Postali boste ključna oseba za dobre finančne spremembe.

Rak

Preveč vasa boste posvetili zunanjemu izgledu in pozabili na pomembne stvari, ki ste jih obljubili bližnjim ali sodelavcem. Ne igrajte užaljenosti, temveč priznajte napako.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Lev

Zdelo se vam bo, da ste na začetku nečesa novega, lepega, pa čeprav še ne boste točno vedeli, kaj se zares dogaja. Polni boste optimizma in dobrega pričakovanja.

Devica

Želeli si boste spremembe v odnosih, a bo prej potrebno počistiti s preteklostjo. Tako ne boste bližnjih obsojali za nekaj, kar nosite s sabo že dlje časa. Opravičite se jim.

Tehtnica

Novosti vas bodo čisto prevzele, da boste pozabili na vso slabo energijo preteklosti in se srečni posvetili sedanjosti. Ne boste mogli verjeti, koliko dobrega se vam obeta.

Škorpijon

Ne boste več zdržali pritiskov in sprejeli boste kakršnokoli odločitev, samo da pride do spremembe. Imeli boste občutek, da ste vrgli puško v koruzo, a počutje bo boljše.

Strelec

Ne glede na okolico se boste sprostili in zlepa ali zgrda prišli do pozornosti. Pazite, da se ne zapletete v resne prepire, s katerimi boste morali spremeniti svoje temelje.

Kozorog

Spremenili boste vse, kjer se bodo pojavile možnosti.Optimizem vas bo spremljal in nikakor ne dovolite, da vas strahovi iz okolja motijo pri ustvarjanju novega življenja.

Vodnar

Temeljne spremembe boste dosegli s tem, ko se boste odmaknili od lastnih strahov in pogojevanja življenja na način, da se umaknete vsemu, kar ne znate rešiti. Opazujte.

Ribi

Svoje nove ideje boste želeli dobro in na tiho vnovčiti, pa ne bo šlo tako lahko. Morali se boste osebno izpostaviti, da boste resnično stali za vsem, kar boste predlagali.