Astro

Horoskop za soboto, 7. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
7. 11. 2020, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Sedaj je čas za popravni izpit. Potrudite se, saj si lahko ustvarite čisto nove temelje za finančne zadeve, kar pa bo sprostilo tudi nekatere družinske zadeve in bližnje.

Bik

Ne boste se več mogli izmikati gorečim čustvom, ki bodo prišla na plano. Zato se usmerite v pozitivno smer in partnerju ali simpatiji priznajte vse, kar doživljate.

Dvojčka

Bodite pozorni, da sledite idejam, ki vam bodo pomagale reševati, urejevati situacijo in ne vztrajajte v mislih, ki vas negativno podpore ter odmaknejo od dobrih rešitev.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Nihali boste med tem, da se lotite prepotrebnih sprememb v poslu, ali da se čisto posvetite ljubezni. Obojega ne boste mogli imeti. Zato razmislite, kaj je bolj nujno.

Lev

Ne pristajajte več na kompromise, še posebej ne od ljudi, ki naj bi vas imeli radi. “Ljubezen podpira in ne zatira,” naj vam bo edina misel do svoje prave svobode.

Devica

Pomembno obdobje je za vas, saj je od vsega tega dogajanja odvisno prav to, kakšne temelje boste postavili za svoje življenje. Zato ne jemljite vsega skupaj z levo roko.

Tehtnica

Finance vam ne bodo pomembne, a vseeno ne boste zanemarjali dela. Bolj sproščeni boste z načrtovanjem in iskanjem rešitev, ki se bodo same pojavile pravočasno.

Škorpijon

Naenkrat boste razumeli sebe, svoje rekacije in dogajanje okoli vas ter hitro vam bo postalo jasno, kaj je potrebno narediti za večje in trajnejše finančne spremembe.

Strelec

Pazite, da se z določenim odločitvami ne zapletet za več let v težavnejše stvari, kar bo imelo največji vpliv prav na posel, saj ste zaradi tega delali največ kompromisov.

Kozorog

Super je, če si najprej iskreno priznate, kje in s kom se najboje počutite. To vam bo avtomatsko razjasnilo marsikatero zmedo glede poslanstva. Bodite iskreni do sebe.

Vodnar

Nikakor ne poskušajte vplivati na odločitve drugih, saj boste dosegli samo kontra učinek in s tem odmik od vsega smiselnega dogajanja. Sprostite se in samo zaupajte.

Ribi

Čas vam bo razkril skrivnosti sedanjosti, a samo nadaljujte s svojo potjo, četudi vsega ne razumete. Pozitivno boste presenetili vse bližnje in jasno bo, da se je začelo novo obdobje.