Astro

Horoskop za petek, 6. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
6. 11. 2020, 06.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Malo izpet, a za vas resnično potreben nasvet: poslušajte svoje srce, ki vas bo vodilo v tisto smer ali področje, kjer ste v preteklosti zapravili ali zamudili neke priložnosti.

Bik

Sprostite se in upoštevajte svoj instinkt pri vseh investicijah in skupnih idejah doma in v službi, ki bodo prinesle dobre rezultate. Odlično vam bo šlo, zato kar pogumno.

Dvojčka

Dajte odnosom priložnost in opustite vse pretekle zamere ter predvidevanja. Izrazite svoje želje iskreno in takoj ter ne testirajte drugih, če bodo odkrili vaše potrebe. 

Rak

V sebi nosite idejo idealnega življenja, a sočasno ne sprejmete čisto svojih bližnjih, da bi jim dali prave vloge. Če prisluhnete drugim iskreno, bodo tudi oni prisluhneili vam.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Lev

Izkoristite ta čas za to, da v sebi odkrijete novo moč izražanja ter odločitve. Tako boste tudi v poslu postali direktni, kretivni in uspešni, saj se boste temu predali.

Devica

Bolj kot boste jasni v svojih rešitvah, hitreje se bodo zgodile dobre spremembe. A če boste taktizirali in čakali, da se stvari same po sebi spremenijo, boste slabo izpadli.

Tehtnica

Samski imate priložnost srečati ljubezen življenja, medtem ko boste vsi vezani imeli željo razmisliti o vsem, kar vas še povezuje in iskali boste globljo strast med vama.

Škorpijon

V sebi boste začutili večjo moč in poleg okrepitve fizične energije, se bo sprostila tudi globlja, podzavestna moč, ki bo aktivirala vaše zaloge optimizma, ki ga doslej niste našli.

Strelec

Prenova temeljev ne bo tako enostavna, kot ste jo načrtovali. Potrebno bo opustiti vsa pričakovanja drugih in resnično začutiti, kaj si želite od življenja in kaj boste naredili.

Kozorog

Prebojno za vas je, da dojamete, da niste več vezani na karmo, niti dolžni polagati račune. Dolžni pa ste zaživeti optimalno življenje, ki vam bo prineslo srečo in zadovoljstvo.

Vodnar

Čudno se vam bo zdelo, ker ne boste več imeli vpliva na odločitve drugih. Nekatera spoznanja vas bodo pretresla, še posebej glede vaših reakcij na odločitev drugih.

Ribi

Vaše dobro počutje se vam bo zdelo čisto nenavadno, a boste vseeno zadovoljni in srečni. Ne boste še prepoznali sebe, saj se spremembe ustvarjajo na globljih nivojih.