Astro

Horoskop za četrtek, 5. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
5. 11. 2020, 06.22
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Ne boste več vedeli, kaj narediti in čemu slediti, toliko idej in odprtih stvari vas bo čakalo na delovnem mestu. Uporabiti boste morali ves svoj šarm, da boste pomirili šefe.

Bik

Občutljivi boste na vse, kar se vam bo dogajalo v odnosih, zato lahko, da ne boste čisto odprto pokazali svojih čustev ter se umikali ljubezeni in goreči notranji strasti.

Dvojčka

Vaš vladar Merkur se v je že obrnil v direktno smer, kar bo spodbudilo nove začetke in drugačen način razmišljanja. Spoznanja bodo povzročila čisto nov način življenja.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Ustvarite si notranji red in se zavedajte, da dokler ne najdete časa niti prostora za misli in ideje drugih ljudi, le-teh ne morete vključiti v svoj prostor, v svoje življenje. 

Lev

Vse, kar vas bo navdihnilo s svobodo, se vam bo zdelo smiselno, saj boste razumeli, da je čas za spremembe in da ni več časa za poliranje stvari, ki nikamor več ne vodijo.

Devica

Nujno bo potrebno spremeniti način komunikacije, če želite gojiti ljubezen v življenju in postajati vse bolj srečni v odnosih. Pokažite globine svojih iskrenih čustev sedaj.

Tehtnica

Trudili se boste, da ne bi vsega pokvarili z negativnim razmišljanjem, kar bo kar velik dosežek za vas, saj se do sedaj tega še zavedali niste. To bo nadvse koristno za vas.

Škorpijon 

Ko se boste dobro sprostili v vsem, kar se dogaja okoli vas, bo šele pravi čas za ljubezen. Zato se ne trudite v prazno, temveč dobro uredite nove temelje za naprej.

Strelec

Vse se bo postavilo na glavo in boste morali sprejeti določena dejstva življenja.
Če boste iskreni do sebe in upoštevali isvoje želje, bodo spremembe zelo pozitivne.

Kozorog

Če imate zsatavljene cilje, potem bo posel mačji kašelj. Če pa ste čakali na podporo iz preteklosti, potem se to ne bo najboljše obneslo. Nikar ne kupujte mačka v žaklju.

Vodnar

Spremembe bodo vplivale na vaš odnos do življenja in na vaše temelje materialnega življenja. Ne boste več mogli delati kompromisov, zato bo čas za akcijo z rezultati.

Ribi

Novosti, s katerimi boste začenjali v tem obdobju, bodo prinesle dobre spremembe za več let in lahko za celo življenje. Zato ne čakajte, temveč začnite realizirati svoje ideje.