Astro

Horoskop za torek, 3. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
3. 11. 2020, 07.08
Posodobljeno: 3. 11. 2020, 07.12
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Pripravite se, da boste zlepa ali zgrda našli svoje najgloblje strasti. Čutili boste izzive življenja, ki bo preko vaših čustev motilo vašo usmerjenost v cilje in trezen razmislek.

Bik
Precej pozitivne volje in notranje moči si boste nabrali, če boste samo sledili svoji sreči in jo delili med vse v vaši okolici. Izkoristite to priložnost za dobre spremembe.

Dvojčka
Zdelo se vam bo, da se nič ne dogaja. V resnici se bo prav zaradi tega največ zgodilo. Ne boste imeli priložnosti pobegniti od fokusa nase in se bodo zgodile prelomne ideje.

Rak
Zdelo se vam bo, da že z mislimi spreminjate življenje, kar je deloma res, saj se čisto drugače odzivate, kadar ste pozitivno naravnani. Zato se zavedajte svoje super moči.

Lev
Zdelo se vam bo, da ste bojevniško razpoloženi, a v resnici boste samo pridobivali na moči za stvari, ki so vam res pomembne. Ne boste mogli več poslušati neumnosti.

Devica
Iskali boste optimalne možnosti za rešitve, kar pa ne bo tako enostavno kot je bilo do sedaj. Potrebno bo namreč počakati, da se stvari same razvijejo v določeno smer.

Tehtnica
Previdni boste pri vseh odločitvah in akcijah, saj se vam bo zdelo, da vas življenje resnično vodi za nos. Veseli boste, ko se bodo kar naenkrat pokazale dobre rešitve.

Škorpijon
Sproščenost vam bo prinesla več rezultatov. Zato če se le da, opustite vlogo rešitelja in vodje ter se usmerite na vso dogajanje zunaj in znotraj vas ter iskreno reagirajte.

Strelec
Ne glede na to, ali ste pripravljeni na spremembe ali ne, bodo te vsekakor prišle in to prav v tem obdobju, ko se vam zdi, da se je vse lepo umirilo. Tokrat bo šlo zares.

Kozorog
Čas je, da se odločite, v katero smer boste odpeljali svoje življenje. Ali boste naredili korake v sodelovanje s smislom in dogodivščino, ali pa se boste držali starih vzorcev.

Vodnar
Dobro boste lahko podprli bližnje, ki bodo želeli sprostitve in vodstva. Samo preko tega boste lahko začeli vpeljevati dobre in smiselne spremembe v širšo okolico.

Ribi
Brez velikega pompa se vam bo življenje obrnilo na glavo in kar naenkrat boste spoznali, da je vse drugače. Srečni boste brez pravega razloga in vse bo imelo smisel.