Astro

Horoskop za ponedeljek, 2. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
2. 11. 2020, 06.23
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Poglejte praktično na svoje delo in posel. Zaprosite za pomoč, če ne veste, kako bi rešili situaicjo. Niste namreč v najboljši koži, da bi sami sprejemali dobre odločitve.

Bik

Preveč se boste posvečali denarju in delu in zatirali svoja vse bolj glasna čustva. V trenutkih utrujenosti vas bodo pretresla spoznanja, da ne veste, čemu se trudite.

Dvojčka

Finančno boste obremenjeni, zato boste posebej občutljvi na opazke ali krivičnosti. Imeli boste občutek, da se vam vse maje pod nogami in da se bo vse kmalu sesulo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Umirite konje in razmislite, kaj si zares želite in zakaj ne morete mirovati in preprosto uživati dobrih stvari ter sodelovati v tem, kar vam življenje ponuja na vsakem koraku.

Lev

Izrazite tisto, kar vas resnično globoko in že dlje časa muči. Šele potem se boste res lahko sprostili in začeli kreirati drugačno, bolj polno, iskreno in pravo življenje zase.

Devica

Sedaj ni čas za spremembe, samo nadaljujte svojo začrtano pot in vztrajajte pri vsem, kar znate in delate. Samo tako boste preživeli to kaotično obdobje tudi v svojo korist.

Tehtnica

Uredite se in svoj dom točno tako, kot vam odgovarja in začnite dan za dnem živeti točno tako, kot si želite. Ne čakajte več na to, da pride pravi čas, temveč si ga ustvarite.

Škorpijon

Razmislite, kaj potrebujete, da se umirite za daljše obdobje. Če ne najdete svoje individualne poti, ne boste zadovoljni. Sedaj je čas za prave odločitve, ne odlašajte.

Strelec

Sodelujte z življenjem in bodite pozorni na svoje počutje. Oboje je namreč močno povezano. Če boste zatirali spremembe, se vam lahko poruši vaše dobro počutje.

Kozorog

Začutili boste, da je zadnji čas, da okrepite svoje fizično telo in se resno posvetite konkretnim treningom ter okrepitvi telesa, na katerega ste čisto preveč pozabljali.

Vodnar

Imate priložnost za večji osebni poslovni uspeh. A je pri tem pomembno, da se izpostavite v javnosti in nekatere svoje specialne talente, lastnosti dobro vnovčite.

Ribi

Ne boste se obremenjevali z denarjem, saj imate večje načrte kot zgolj preživetje. Skozi delo boste dobivali vse več idej, ki vas bodo veselile in vam dajale upanje