Astro

Horoskop za nedeljo, 1. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
1. 11. 2020, 07.31
Posodobljeno: 1. 11. 2020, 08.06
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Fizično boste bolj občutljivi, zato čuvajte zdravje ter ne pozabite na preventivne ukrepe: razgibavanje, vitamin, knajpanje vam bo odličn okrepilo imunski sistem.

Bik

Zdelo se vam bo, da vas je sreča že davno zapustila. Mogoče zato, ker je ne opazite več in pozornost dajete na bolj negativne vidike življenja? Poglejte na vse drugače.

Dvojčka

Obtoževali se boste in iskali v sebi razloge za vse konflikte z bližnjimi. Ne glede na njihova čustva, ki jih bodo kazali do vas, boste ostali odmaknjeni od možnosti bližine.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Ne branite se ga in se ne delajte skromne in nedostopne ob nepravem času, saj boste močno prizadeli čustva bližnjih. Sodelujte v vsem, kar vam je dano iz srca.

Lev

Želeli si boste stika z določeno osebo, ki jo pogrešate, a je na vas, da naredite kakršenkoli korak v smeri zbliževanja. Ne pozabite: srce začuti srce tudi na daljavo.

Devica

Strpni in razumevajoči boste, dokler vas ne bodo nekateri nesmisli prav vrgli iz tira. Ne boste mogli poslušati nekaterih pogovorov, zato je bolje, da se umaknete v svoj mir.

Tehtnica

Svojo samozavest ste izgradili z izgradnjo sebe na način, kot si želite. Zato boste tudi nadaljevali v tem stilu in ne boste poslušali nasvetov tistih, ki vas nikakor ne poznajo.

Škorpijon 

V sebi najdite točko miru, na katero se skozi dan čimvečkrat spomnite in globlje dihajte. Tako boste lažje preživeli vse napetosti in težave drugih, ki vas bodo obkrožali.

Strelec 

Ne bodo vas zanimali drugi, saj boste preveč zaposleni z ureditvijo svojega življenja in če partner ali simpatija pri tem ne bo sodelovala, boste nadaljevali v svojem ritmu.

Kozorog

Že prvi dan novembra vam bo dal dobro podporo za notranji mir in spokojnost. Začutili boste, da ste na pravem mestu in da od tu dalje se lahko spremembe zgodijo.

Vodnar

Da pomirite preteklost v sebi, je pomembno, da ohranjate notranji mir v vseh situacijah. Ne vstopajte več v svoje stare prepire in intrige, dovolite, da se izpojejo.

Ribi

Ljubeči boste in zadovoljni, ko se vam bo ljubezen vračala, čeprav za globljo strast ne boste razpoloženi. Bližnji razumejo vse vaše faze, kar vam daje občutek varnosti.