Astro

Horoskop za soboto, 31. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
31. 10. 2020, 07.24
Posodobljeno: 31. 10. 2020, 07.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven 

Ne glede na to, da boste delovali samozavestno, vas bo v notranjosti pretreslo, kako hitro se stvari obrnejo in ne boste več čakali, temveč boste izrazili ljubezen pravi osebi.

Bik

Dober plan boste imeli za doseganje dobrin in vse primerne odnose boste za to aktivirali. Pozabili pa se boste veseliti in praznovati ljubezen, ki lahko, da bo zato odšla.

Dvojčka

Razposajeni boste in provocirali določene ljudi, kar se vam lahko dobro obrestuje. Izrazite sebe, ne pa naučenih izrazov in izjav. To bo aktiviralo vaš preboj v dobro.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Trma vas bo zagrabila ob nepravem času in na vsak način boste želeli priti do veljave na uporen način. Lahko, da boste s tem zapravili odnos, ki se bo kar na hitro zaključil.

Lev

Dobro počutje vas bo aktiviralo in ne bo se vam težko postaviti zase in tudi narediti karkoli bo potrebno. Upali si boste pokazati več svojih sposobnosti in sprejeti boste. 

Devica

Želeli si boste ustvariti harmonične odnose, resnično se boste potrudili. A dokler ne bo harmonije v vas samih, bo vedno kdo, ki vas bo iztiril in zato je smiselno delati na sebi.

Tehtnica

Malo boste občutljivi na vse, kaj bodo drugi rekli, saj še niste tako samozavestni, kot se delate. Lahko pa, da boste stopili korak naprej in prvič izpeljali nekaj čusto novega.

Škorpijon

Poslovni preboj se bo zgodil, kar vas bo zelo veselilo, a res boste precej energije za to porabili in tudi sprejeli ponujeno roko v pomoč, kar vam bo zelo koristilo tudi za naprej.

Strelec

Sedaj je čas, da uredite vse tisto, kar ste celo leto želeli, pa nikakor ni bilo časa. Pomoč prijateljev bo zelo dobrodošla in se bodo v velikem številu tudi odzvali.

Kozorog

Čisto konkretno ste se lotili prenove telesa in nov prehranski režim bo precej uspešen. Pri tem ne pozabite na fizične vaje, da se bo telo začelo ponovno prebujati.

Vodnar

S pomočjo partnerja ali simpatije boste dokončali nekatere projekte in se pokazali svetu v najlepši luči. Bodite zbrani čisto do konca, da ne boste slučjano kaj pozabili.

Ribi

Najboljša sprostitev vam bo skozi meditacijo in notranji pogovor s sabo. Tako boste dojeli nekatere pomembne stvari, ki ste jih opazili pri drugih, nikakor pa ne pri sebi.