Astro

Horoskop za četrtek, 29. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
29. 10. 2020, 06.29
Posodobljeno: 29. 10. 2020, 07.16
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Spremembe prinašajo dobre novosti na osebnem področju. Skozi strastna čustva boste začutili novo energijo in ljubezen ter začeli novo obdobje, ki ste ga pričakovali.

Bik

Številne priložnosti za ljubezen se vam bodo odpirale. Za to ne bo potrebno veliko besed, samo sprostite sodbe do bližnjih, da se lahko ljubezen vrne med vas in bližnje.

Dvojčka

Čas bo za akcijo in odločitve, a vam bo vse težko in odmikali se boste od vsake odgovornosti. Ne boste si upali delati sprememb, pa čeprav bi to rešilo marsikaj.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Bodite pozorni, da ne boste padli v čustvene igrice in tekmovanje za pozornost, saj boste s tem čisto zmedli tiste, ki so vas do sedaj oboževali in lahko, da bodo kar odšli.

Lev

Srečni boste, ker se boste končno pomirili s sabo in svojimi željami. Jasno vam bo, kam peljejo poti in kaj si želite, pa čeprav še vsega tega sedaj nimate. Potrpežljivi ste.

Devica

Dihalne tehnike in konkretne fizične vaje vam bodo pomagale ohraniti psihično umirjenost in fokus na cilje. Lažje se boste organizirali, če boste mirni in moči v sebi.

Tehtnica

Zunanji dogodki bodo v vas sprožili sprostitev in radost nad iskrenostjo, ki bo vse bolj vidna okoli vas. V veliko veselje vam bo opazovati ljudi, kako postajajo vse bolj oni.

Škorpijon

Možen je večji poslovni preboj, če boste sprejeli ponujeno moško pomoč. Skupaj boste lažje postavili novo stabilnost, seveda pa bo potrebno deliti finančne prihodke.

Strelec

Če želite upoštevali sebe in svojo vizijo življenja, potem vedite, da ste vi glavni akter in da se ne bo nič zgodilo samo od sebe. Zato razmislite glavne korake in v akcijo.

Kozorog

Vedite, da ne morete sedaj nikomur pomagati, da tudi vas ne potegne nazaj v preteklosti in da izgubite vse, kar ste si v tem času dobrega pridobili. Ostanite zbrani.

Vodnar 

Če boste ostali fokusirani na svoje naloge in cilje, boste dobro izpeljali vse, kar bo potrebno. Ne dovolite, da vas kaos okolice zmede in da vas odmakne od tega, kar si želite.

Ribi

Uživanje vam bo ključ do dobrih stvari in ko boste spoznali, da bolj kot uživate, hitreje se spreminja življenje v vaše dobro, bo to za vas čista sreča. Sprostili se boste.