Astro

Horoskop za torek, 27. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
27. 10. 2020, 06.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven 

Ne boste se najbolje počutili, saj se nič ne bo izšlo tako, kot ste načrtovali. Vse se bo prestavljalo, odmikalo in nič, kar ste v preteklosti že načrtovali, ne boste dokončali.

Bik

Čustveno se boste čisto zaprli, kar bo odražala tudi vaša drža ter telo. S stisnjenimi ustnicami boste brez besed se odmaknili od vseh, ki bodo karkoli želeli od vas.

Dvojčka

Strah vas bo nenadoma nadvladal, da še sami ne boste ugotovili, kdaj je prišlo do te spremembe. Napeti boste in težje dihali, kar vam bo še dodatno ustvarjalo paniko.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Pazite, da se ne boste upirali v napačno smer in iskali razloge, zakaj nikakor ne morete biti srečni. Poglejte svoje življenje sedaj in nadaljujte v smeri, ki vam je všeč.

Lev

Veliko odgovornosti ste sprejeli, kar vam daje moč in podporo za konkretne premike v življenju. Končno čutite, da ste v pravem ritmu in da niste več odvisni od čustev drugih.

Devica

Vznemirjeni boste, saj se vam bodo določeni koraki do uspeha kar nekam odmikali. Nekaj časa boste še vztrajali, potem pa boste žal imeli vse manj volje in optimizma.

Tehtnica 

Stabilni boste in ne glede na rezultate, boste nadaljevali v svoji začrtani smeri. Nič vas ne bo prestavilo niti vplivalo na vas, saj se boste v sebi zabavali in čutili življenje.

Škorpijon

Ne boste najbolj optimistični, saj vam negativne slutnje kar sledijo in se razvijajo v pravo malo paranojo. Preteklost še kar pritiska in zunanje napetosti nič ne pomagajo.

Strelec

Nemirni boste in iskali rešitve, da se kaj spremeni, pri tem pa ne boste ravno aktivni v tem. Čakanje ne bo dovolj, če se želite na novo postavili, tako osebno kot poslovno.

Kozorog

Ne glede na situacije v okolju, boste pozitivno usmerjeni. Začeli boste svoj nov režim in sistematično skrbeti za svoj imunski sistem, svoj dom ter za dobre spremembe.

Vodnar

Lahko, da boste pretirano reagirali na vse, kar se dogaja v okolici. Ne boste mogli razumeti, kaj se dogaja, a boste za vsako stvar eksplodirali in se precej več jezili.

Ribi

Prav uživali boste v nekaterih spremembah in odprlo se vam bo novo življenje. Vaša čutila se bodo okrepila in srce se bo na novo rodilo, če boste sodelovali v dogajanju.