Astro

Horoskop za ponedeljek, 26. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
26. 10. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Želeli se boste odmakniti od nečesa, za kar ste prej goreli. Načrti se bodo zaustavili in vi boste zraven krivi, ne glede na to, da ni bilo nič odvisno od vas. To vas bo zmedlo.

Bik

Začutili boste srečo in povezanost z določenimi ljudmi kot nikoli prej. Nadaljujte v tem stilu in si dovolite, da vam pridejo malo bliže. Naj vam ljubezen postane stalnica.

Dvojčka

Samski bodite pozorni, saj vaša prijateljevanja lahko prerastejo tudi v kaj več, če boste uspeli izviti strahu iz preteklosti. Dovolite si biti unikatni v vsakem odnosu.

Rak

Zabredli boste v težave, saj boste prehitro obljubili stvari ali izrekli nekatere sodbe v slabem trenutku samozavesti. To vas lahko drago stane, saj vam bodo ljudje zamerili.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Lev

Jezljivi boste in nič vas ne bo pomirilo. Spoznali boste, da ljudje, za katere se vi trudite, tega ne cenijo in mislijo, da ste zaradi tega neumni. To vam ne bo dalo spati.

Devica

Bodite pozorni, da se ne zapletete v prepire, ki bodo temeljili na vaših čustvenih reakcijah. Razmislite, zakaj na nekatere odreagirate tako pre-močno. Čutite do njih več?

Tehtnica

Na živce vam bodo šle gospodovalni ljudje in želeli si boste spremeniti način sodelovanja, pa ne bo šlo tako lahko. Počakate na primeren trenutek in se izrazite.

Škorpijon

Na glavo ste si nakopali preveč stvari, ki jih ne boste mogli hitro razrešiti, zato se umirite in razmislite o dobrem načrtu. Pridite raje na plano z iskreno komunikacijo.

Strelec

Imeli boste občutek, da vas je zapustila vaša notranja, moška moč in to vam bo povzročilo težave. Ves čas boste o tem razmišljali in iskati najbolj banalne rešitve.

Kozorog

Ženske bodo želele doseči večje spremembe v vašem obnašanju ali sklenjenih dogovorih. Ne boste se upirali, a sočasno tudi ne boste pretirano sodelovali v vsem. Sprostite se in samo prisluhnite, kaj vam imajo za povedati.

Vodnar

Ne zaupajte nenadnim idejam, saj ne boste imeli poguma, da bi jih do začeli, kaj šele izpeljali. Notranja nesigurnost obremenjuje imunski sistem, zato se najprej pomirite s sabo.

Ribi

Sami ste si zakuhali težave, ki vas sedaj jezijo. Iskali boste krivca ter se prepirali z vsemi, ki vam bodo želeli razložiti situacijo. Dihajte in počakajte, da se vse umiri.