Astro

Horoskop za nedeljo, 25. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
25. 10. 2020, 07.34
Posodobljeno: 25. 10. 2020, 08.16
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Bolje bo, če se vsaj danes malo odmaknete od okolja in si spočijete tako fizično kot psihično. Pustite vse pri miru, da se boste potem lahko odprli za bolj koristno smer.

Bik

Si želite malo sprostitve? Omogočite jo tudi drugim in se odločite za ležerno preživljanje prostega dneva, ki vam bo okrepilo stik z bližnjimi in telo bo hvaležno.

Dvojčka

Pomembno je, da stojite za cilji in besedami, ki so vam pomembne. Ne skrivajte več osebnih želja, saj boste dobili dobro podporo vseh v vsem, kar boste izpostavili.

Rak

Čisto po svoje boste razumeli druženje in si zato naredili svoje scenarije za naprej. Preverite, kako ste razumeli obljubljeno besedo in kaj zares morate zato vi narediti.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Lev

Pomembno vam bo, da vas upoštevajo, zato vas bodo nekateri sorodniki razjezili. Tokrat se ne boste mogli zadržat in boste naredili pravo pridigo, ki jih bo presenetila.

Devica

Gledali boste na svoje ugled in ko se bodo nekateri norčevali iz te vaše hibe, jih boste ignorirali. Želeli boste z dostojanstvom odreagirati na vse izzive, a vprašanje, če vam bo uspelo.

Tehtnica

Z novim lepotnim režimom boste nadvse zadovoljni, saj bodo rezultati hitri. Ne pozabite na počitek in lepa oblačila, to vam je najboljša motivacija za nadaljevanje.

Škorpijon

Iskali boste ljubezen v okolici in si želeli, da bi se prikazala nova oseba, ki bi razumela vašo globoko naravo. A ljubezen bo prišla, ko boste sprejeli življenje in vzljubili sebe.

Strelec

Želeli si boste spremembe, a ne boste naredili prvega koraka, zato boste bolj sanjarili. Ne čakajte na idealno priliko, saj bo slej ko prej potrebno iti iz cone udobja.

Kozorog

Prijateljica vam bodo pomagale pri ureditvi doma ali fizičnega izgleda, kar vam bo všeč in boste navdušeni nad rezultatom. Nadaljujte v tem smislu in se navadite na novo.

Vodnar

Vse bi naredili, da bi se lahko na lepo dogovorili, pa žal ne bo šlo tako enostavno. Zato ne obljubljate, temveč nastopite bolj resno in sistematično, bo bolj zaleglo.

Ribi

Zdelo se vam bo, da ste nerazumljeni, v resnici pa ne boste znali dobro izraziti svojih želja, saj še vam ne bo čisto jasno, kaj si želite. Zato raje najprej dobro razmislite, kaj si želite.