Astro

Horoskop za soboto, 24. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
24. 10. 2020, 07.44
Posodobljeno: 24. 10. 2020, 08.12
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven

Pazite, da ne podležete iluzijam, ki vas bodo spodbujale, da ste glavni in da morate vsem pripovedovati svoje dogodivščine ter jim razlagati, kaj naj počnejo. Sprostite se.

Bik

Zagrabila vas bo strogost in želeli boste vse pospraviti: dom, pisarno, še klet in avtomobil. Bližnji bodo protestirali, saj je bil družinski načrt drugačen. Razmislite dobro.

Dvojčka

Življenje se vam bo danes zazdelo precej boljše. Delali boste na svoji vitalnosti in sodelovali z vsem dogajanjem, ki vas bo navdušilo in predvsem psihično povzdignilo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Ne zapletajte se v komentiranje preteklosti, samo nadaljujte svojo pot ne glede na komentarje drugih. Sicer se lahko tako zapletete v vse skupaj, da boste pozabili nase.

Lev

Vikend bo vaš, uživajte v tem, da lahko končno izrazite sebe svojim domačim in prijateljim. Ne bodite skromi, pokažite svoje najlepše barve in se sprostite po svoje.

Devica

Retrograni Merkur vam bo pokazal vaše šibke točke glede preživetja in samozavesti, zato ne bežite od lastnih čustev. Spremljajte notranje spremembe in si jih dovolite.

Tehtnica

Ne pozabite na počitek, majhne trenutke, ki jih posvetite samo sebi. Samo na takšen način se boste lahko resnično sprostili in se zares posvetili svoji notranji rehabilitaciji.

Škorpijon

Razmislite o vsem skupaj ter naredite korak naprej ter preskočite brezna preteklosti, ki ste jih sami ustvarili. Umirite konje in poglejte na vse okoli sebe iz ptičje perspektive.

Strelec

Ne sanjarite pri odprtih očeh in se raje posvetite konkretnim rezultatom ne glede na področje življenja. Jasni cilji vas bodo rešili pred zapravljanem časa in denarja.

Kozorog

Ne glede na delovne načrte, bodite pripravljeni na spremembe. Precej novosti vam bo kazalo novo pot in dajalo poslovni optimizem za naprej. Ohranjajte fokus na to.

Vodnar

Izmikali se boste jasnim dogovorom, saj ne boste točno znali definirati svojega prostega časa. To raje iskreno priznajte, namesto da kažete nezainteresiranost za druge.

Ribi

Ustvarite si novo rutino dneva in vključite možnosti za dobro voljo in urejenost telesa in duha. Tako boste najbolje pomagali sebi in bližnjim v skupni harmoniji prostega časa.