Astro

Horoskop za četrtek, 22. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
22. 10. 2020, 06.41
Posodobljeno: 22. 10. 2020, 07.03
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Oven

Odnosi vas bodo na polno zaposlovali, saj se ne bodo več vsi samo strinjali z vami, temveč bodo želeli sodelovati in biti enakovredni del dogajanja. To vas bo jezilo.

Bik

Spremembe v službi vam bodo prinesle dodatno delo, kar vas bo malo iztirilo in boste morali dati vse ostalo na stran, da boste pravočasno naredili vse potrebno.

Dvojčka 

Bodite aktivni in ne prelagajte osebnih opravkov ali službenih stvari na kasneje. Pospravite svoj dom in pojdite po nakupih, uredite vse, kar je potrebno čimprej.

Rak

Ne iščite potrditve ljubezni v drugih, temveč poprosite za nasveti samo tiste, ki vam resnično lahko pomagajo. Najboljše pa je, da se lahko pogovorite s partnerjem ali simpatijo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Lev

Sproščeni boste, tudi malo lenobni, kar vam ne bo nihče zameril, saj ste se v preteklosti nagarali, kar vam vsi priznavajo. Pišite si nove kreativne poslovne ideje.

Devica

Z genialnimi idejami boste prihajali v službo, ker pa si ne boste vzeli časa, da bi jih dobro razložili pravim ljudem, ni nujno, da boste dosegli tak učinek, kot ste računali.

Tehtnica

Odnosi se bodo izboljšali, a se vseeno ne boste bolje počutili. Ugotovili boste, da ne morete nikogar spremeniti, ne glede na to, koliko ljubezni in časa dajete v ta odnos.

Škorpijon

Zvečer Sonce preide v vaše znamenje, kar vam bo okrepilo notranjo moč in vas usmerilo v dobre odločitve. Jasno vam je, da je rešitev v vas in da je čas za nove poteze.

Strelec

Pripravljeni boste narediti marsikaj za svojo ljubezen, a ne bo prave prilike, zato boste ostali kar pri sanjarjenju, ki pa vam bo omogočilo, da si boste dodobra odpočili.

Kozorog

Ne odmikajte se od čutenja strasti, ki se vse bolj razvija v vas in vas pomlajuje, kar bo opazila tudi vaša simpatija ali partner. Odprite se novim dogodivščinam ne glede na okolje.

Vodnar

Zaradi vaše samovoljnosti in želje, da vse naredite po svoje, si lahko nakopljete večje težave v sodelovanju, saj bodo ljudje okoli vas dobili občutek, da jih ne potrebujete.

Ribi

Ohranjajte fokus na svojih ciljih, pa se boste najhitreje pomikali dalje. Pri tem se odprite za novosti, za odnose in nove ideje, ki vam bodo še pospešile realizacijo.