Astro

Horoskop za sredo, 21. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
21. 10. 2020, 06.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Ljubezen se vas bo dotaknila potiho in naskrivaj, da še sami ne boste prav verjeli. Čutili boste srečo in počasi spoznavali, da si želite s to osebo preživeti čim več časa.

Bik

Začeli boste z novim načinom komunikacije in v odnosih boste hitro opazili razliko. Dobro vam bo šlo, celo predobro, da boste pozabili na vse ostalo, kar ste načrtovali.

Dvojčka

Ne spustite iz rok svojih genialnih idej, ne glede na to, da se vam zdijo nesprejemljive od okolice. Razmislite raje, s kom bi jih podelili, da bi jih lahko skupaj uspešno realizirali.

Rak 

Sreča v ljubezni vas bo spremljala, če se boste odločili sprostiti preteklost in sprejemali vsak dan sproti. Pokličite simpatijo ali izrazite ljubezen partnerju.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Lev

Pomiritev v družini vam bo sprostila še zadnje dvome in prav dobro se boste počutili ob dejstvu, da ste drugačni in da živite točno tako, kot si želite. Ponosni boste na vse svoje.

Devica

Pozabili boste na druge, na dotike in na hrepenenje srca, tako se boste zakopali v nekatere ideje in delovne naloge. Ne zanemarjajte tako domačih, da ne boste vi izviseli.

Tehtnica

Ljubezenske iskrice bodo zakomplicirale vaše življenje. Če tudi vi ne boste čutili enako, samo ignorirajte sporočila in se ne opravičujte za nekaj, kar niste vi nič krivi.

Škorpijon 

Pazite na besede in se ne skrijte, če vidite, da vas niso dobro razumeli. Nič se ne bo popravilo samo od sebe, zato je nujno, da ohranite jasno komunikacijo ne glede na razmere.

Strelec

Imate željo po spremembah v odnosih, a vas bo strah lastnih občutkov, še posebej strasti. Vseeno boste čakali, da se samo od sebe zgodi, kar ne bo najboljša taktika.

Kozorog

Spontanost vam bo veliko pomenila, prav tako dobra družba,ki vas bo obdajala. Tako da boste zadovoljni, saj se boste dobro sprostili in uživali vsak trenutek posebej.

Vodnar

Zadovoljni boste z odnosi, a sočasno iskali možnosti za spremembe, kar bo precej zmedlo vaše bližnje. Počutili se bodo razdvojene ob vas, saj ne bodo vedeli, kaj zares želite.

Ribi

Ker se ne boste preveč izpostavljali, bo kar nekaj časa trajalo, da bo okolica videla, kolikšen pozitiven vpliv imate na druge in takrat vam bo ugled precej zrasel.