Astro

Horoskop za ponedeljek, 19. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
19. 10. 2020, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Bili boste bitko z javnostjo, ker ste kljubovali nekaterim rešitvam, ki bi bile dobre za vse. Na plano bodo prišle vse napake, zato boste morali rešiti, kar se rešiti še da.

Bik  
Čutili boste potrebo, da se v službi pogovorite, a ne boste želeli priznati, da ste se vi zmotili. To vam bo ustvarjalo pritisk, kar bo vplivalo na vaše zdravstveno stanje.

Dvojčka  
Delovno sodelovanje vam bo okrepilo  moč za obnovitev nekaterih dejavnosti, ki ste jih že v preteklosti počeli, potem pa niste več zmogli prave energije dajati v to smer.

Rak  
Prehitro ste zadovoljni s stanjem in uspe vam odriniti najbolj pereče težave stran, kar je samo zagotovilo, da se vam slej ko prej vrnejo. Nujno poglejte vase, čemu se tako izogibate.

Lev  
Ne dovolite, da vas dolžnosti iz preteklosti definirajo v sedanjosti in da si ljudje iz posla ali širše družine lastijo vaš prosti čas, vaše življenje. Jasno postavite mejo.

Devica   
Umirili se boste, saj boste našli dober stik  s sabo in način, kako si boste ustvariti smiselne temelje za prihodnost. Preverite pri svojih bližnjih, če jim vse to ustreza.

Tehtnica  
Kreativno delo vas bo prevzelo, zato ga boste opravili v krajšem času. Naučili se boste, kdaj se izpostaviti in vztrajati v zahtevah, kdaj pa to nima smisla. Sproščeni boste.

Škorpijon  
Najbolje se boste počutili pri delu, saj boste s sodelavci sproščeni, vendar je bolj enostranski odnos, ker ne sprejemate njihovega mnenja, na kar pa so že navajeni.

Strelec    
Na silo boste želeli doseči spremembe, kar vam se bo na začetku zdelo, da bo celo uspelo. A se boste hitro utrudili bolj, kot bi bilo smiselno in učinkovito, zato boste odnehali.

Kozorog  
Nemir izhaja iz starih energij nesamozavesti, spustite jih in se prenehajte ukvarjati s svojimi slabimi čustvi. Sprostite se in korak za korakom postajajte to, kar si želite.

Vodnar  
Če boste osredotočeni na poslovne dejavnosti in sočasno pozabili na ostala bremena, boste začeli uspešno postavljati nove temelje. Ne dovolili, da okolje moteče vpliva na vas.

Ribi  
Začeli si boste predstavljati boljše življenje, kar bo prvi korak do sprememb. Ne trudite se zmanjševati navdušenje, temveč obratno. Dovolite si sanjariti o vsem.