Astro

Horoskop za četrtek, 15. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
15. 10. 2020, 06.39
Posodobljeno: 15. 10. 2020, 07.06
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Spet boste šli v obrambni položaj in kljubovali vsemu, kar se bo dogajalo okoli vas, četudi bo dokazano. Domači in prijatelji ne bodo imeli več potrpljenja za vas.  

Bik  
Želeli boste izkoristiti dan tudi za ljubezen, zato boste nestrpni, ker se načrti ne bodo dobro odvijali. Preveč časa boste porabili za malenkosti in nepomembne opravke.  

Dvojčka  
Neko spoznanje vas bo močno razbremenilo, saj ste zaradi psihičnih pritiskov, ki ste si jih ustvarjali sami, prav trpeli. Opazili boste še druge možnosti in se čisto sprostili.

Rak   
V želji po harmoniji s partnerjem si boste ustvarjali domišljijske svetove, ki pa se ne bodo uresničili, če ne boste stopili v akcijo in se lotili konkretne sanacije vseh težav.

Lev  
Prisluhnite svojemu srcu in notranjemu hrepenenju, ki bo pravi čas aktiviral vaša čutila in prave reakcije, da boste se lahko odločili za akcijo in uresničili svoje želje.

Devica  
Ne zapletajte se besedno v službi in ne dajajte nasvetov sodelavcem, še posebej, ker ne boste mogli skriti ciničnih pripomb in sarkazma. Lahko boste koga preveč ujezili.  

Tehtnica  
Hrepeneli boste po bližini, a sočasno vedeli, da so prej potrebne spremembe, ki vam bodo omogočile želeno. Imeli boste mir v srcu, saj ste si priznali vse, kar se tiče vas in ljubezni.

Škorpijon   
Precejšnja čstvena nihanja boste imeli zaradi bremen, ki si jih nočete priznati in se zato tudi ne pokažejo prave rešitve za njih. Ne bežite več od sebe, dajte si karte na mizo.

Strelec   
Kaj je pri vas najbolj stabilno ter dobro v vašem življenju?  Kdo drži z vami ne glede na okoliščine? Ko boste si na to odgovorili, boste vedeli, da imate dobro življenje.

Kozorog  
Sprostite se in pristopite do tistih, s katerimi bi se radi družili ter bodite pripravljeni slišati tudi kakšno kritiko na lastno obnašanje brez, da se spet odmaknete v zamero.

Vodnar  
Umirite konje in prenehajte iskati razloge za vse napetosti zunaj sebe. Ne glede na stanje v okolici, imate možnost odklopiti se od telefona in računalnika ter se sprostiti.

Ribi  
Usoda vas bo lepo izpostavila, tako da se vam bo okrepila moč v poslu in tudi med prijatelji. Imeli boste dovolj časa zase kljub temu, da se bo zdelo, da preveč delate.