Astro

Horoskop za sredo, 14. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
14. 10. 2020, 06.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Bojeviti boste in vse vas bo razburilo. Želeli si boste vsem pokazati svoje dobre ideje, pa ne boste imeli priložnosti za to. Ne silite z glavo skozi zid, temveč raje počakajte.

Bik  
Obremenjeni boste, saj se nikjer ne boste mogli dobro sprostiti, ker vam določene skrbi ne bodo šle iz glave. Iskali boste rešitve, vendar znotraj sebe. Pogovorite se.

Dvojčka    
Pomirili se boste takoj, ko si boste priznali, da se vam določenih stvari ne da več delati. Kmalu zatem se bodo našle rešitve v vseh pogledih, kar vas bo razveselilo.

Rak    
Stabilen posel vas bo malo uspaval, da boste spet potali malo cinični in malodušni.  Prenehali boste iskati nove izzive, kar bodo hitro izkoristili vaši nasprotniki, zato previdno.

Lev  
Ne dovolite, da kdorkoli vpliva na vašo ljubezen in na vaše intimne odločitve. Postavite se zase in si ustvarite gnezo, iz katerega bo se širila sreča na vso življenje.  

Devica  
Bodite pozorni, kako se spremeni vaše počutje in odnos do drugih, ko nimate večjih težav. Običajno se takrat prehitro sprostite in postanete bolj težavni v komunikaciji.  

Tehtnica  
Čutili boste, da želite kreirati svoje življenje po svoje in temu boste posvetili največ energije in časa. Odlično se boste počutili, saj bodo odpadla številna bremena zaradi drugih.

Škorpijon  
Nemirni boste in iskali rešitve na star način, pri tem boste čisto spregledali, da so težave čisto nove in da resnično potrebujete nov, drugačen in inovativen pristop.

Strelec   
Ne bodite nehvaležni do svojih dobrih stvari, ki jih imate. Sicer se lahko zgodi, da bo življenje pokazalo, kaj vam je bilo pomembno ter vam to vzelo, da boste znali ceniti.  

Kozorog  
Rutinsko delo vas bo veselilo, ne bo pa se vam dalo nič novega aktivirati, saj vas zagrabi pretiran strah, kaj bi vse lahko šlo narobe. Razširite svoje meje zavesti, bo lažje.

Vodnar  
Naj vas nesoglasja z drugimi ne odmikajo od vašega notranjega miru. Sprostite svoja hrepenenja, ki vas odmikajo od delovanja in se čisto posvetite temu, kar počnete.

Ribi  
Optimizem se vas bo držal dlje, kot ste pričakovali, tako da se ga boste že navadili in ga sprejeli kot način svojega življenja. To vam bo odlična predpriprava na pravi uspeh.