Astro

Horoskop za ponedeljek, 12. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
12. 10. 2020, 06.42
Posodobljeno: 12. 10. 2020, 17.51
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Notranji nemir ali jeza vam ne bo dala možnosti, da bi stvari izpeljali na pol ali da bi dovolili, da drugi urejajo stvari namesto vas. Povsod boste želeli biti aktivno zraven.

Bik
Popazite na besede, da ne boste prehitro priznali nečesa, kar že dlje časa skrivate. Danes boste namreč pretirano komunikativni in je bolje, da to izkoristite v svoje dobro.

Dvojčka
Ljubezenske iskrice bodo preskočile ob najmanj pričakovanem srečanju, kar vas bo precej presenetilo. Ne boste si mogli pomagati in boste samo sledili ljubezenskem dogajanju.

Rak
S ponosom si lahko danes zakuhate večje težave, zato previdno. Ne izvajajte nobenih provokacij, saj se lahko sproži val težavnih reakcij, na katere ne boste pripravljeni.

Lev
Imeli boste občutek, da ste nekaj pozabili ali narobe naredili. Šlo bo za vaš notranji kompas, v katerem se je vse bolj začelo oglašati vaše srce. Ne zanemarjajte ga.

Devica
Romantično boste razpoloženi in z besedami provocirali partnerja ali simpatijo. Če boste sproščeni, bo šlo v pravo smer, sicer pa se zna zgoditi, da dobite hladen tuš.

Tehtnica
Možni glavoboli bodo danes razkrivali pritiske starih sistemov in energij na vas. Izogibajte se kakršnihkoli sestankov ali uradnih srečanj ter poskrbite za dovolj vode v telesu.

Škorpijon
Ponosni boste na svoje dosežke, pa čeprav vas le ti še vedno spravljajo v težave. Uredite vse stvari za nazaj, vključno z odnosi in papirju, če želite spremembe v dobro.

Strelec
Pazite, da vas pretirana dobra volja ali sodelovanje ne popelje v težave. Ne ponujajte svoje pomoči in se ne trudite v nobeno smer. Odmaknite se in sprostite misli.

Kozorog
Zdelo se vam bo, da imate veliko moč in nadvlado nad drugimi, pa bodo to bolj občutki iz preteklosti. Zato ne pretiravajte in bolj opazujte, kako okolica na vas reagira.

Vodnar
Želeli si boste harmonično urediti odnose, a boste vi tisti, ki boste posipali ves čas sol na rane drugim. Umirite se in dovolite, da drugi pokažejo, kako si predstavljajo harmonijo.

Ribi
Ne boste mogli odnehati v nekaterih stvareh, ki so zares pomembne za vaše življenje. Trmasto boste vztrajali tudi, ko bodo drugi želeli vplivati na vašo prekinitev. Nadaljujte.