Astro

Horoskop za nedeljo, 11. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
11. 10. 2020, 06.40
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Toliko vsega se je nakopičilo v vas, da bi potrebovali dan samo zase. Ne prenašajte službenih stvari na družino in se ne jezite po nepotrebnem. Raje se čisto umaknite.

Bik
Jeza se vam bo aktivirala ob vsaki priložnosti, kar vam bo čisto naravno. A bližnji bodo nestrpno čakali, kdaj boste zaključili s to sago preteklosti. Umirite se čimprej.

Dvojčka
Ponosni boste na svoje dosežke in s ponosom jih boste predstavili svojim bližnjim. Veseli boste, ko boste iz njihove strani dobili potrditev ter si okrepili samozavest.

Rak
Želeli boste osrečiti partnerja ali simpatijo, a ne bo to tako lahko. Ne boste namreč naredili tako, kot ste se dogovorili, zato boste prizadeti zaradi nezadovoljstva z druge strani.

Lev
Optimistični boste in srce vsake družbe. Prejeli boste lepo novico, ki vam bo dala poleta za dlje časa. Ne boste je delili z drugimi, da vam ne bodo zmanjšali njenega pomena.

Devica
Ljubezen vam ne bo dala miru in vse bolj boste provocirali vam simpatično osebo. Pazite pa, da partnerka tega ne začuti, saj se lahko zgodi, da boste prehitro samski.

Tehtnica
Zadovoljni boste ne boste prav nič več pazili na besede. Povedali boste sicer samo resnico, s katero pa lahko, da boste precej prizadeli partnerja ali bližnje prijatelje.

Škorpijon
Ne razmetavajte besed in občutkov krivde povsod naokoli, saj se ne ve več, kaj je zares vzrok in kaj posledica. Raje se poskušajte pogovoriti o sedanjosti in spremembah.

Strelec
Bodite budni in pripravljeni na sodelovanje z domačimi, saj je sedaj samo od tega odvisno, v katero smer bodo šli vaši odnosi. Ne dovolite si razpada zaradi nesporazuma.

Kozorog
Goreli boste od ponosa in težko vam bo kaj dopovedati. Zdelo se vam bo, da zmorete vse in da ni ovir za nič. Uživajte čimbolj, a ne podpisujte dokumentov in ne posojajte denarja.

Vodnar
Ponosni boste na svoj izgled in na vse, kar ste dosegli v zadnjem času. Sproščeni boste v druženju in čisto nepripravljeni na večje dogodke, ki se bodo pokazali v družini.

Ribi
Dogodki bodo sprožili v vas spremembe, ki ste jih že dolgo načrtovali, pa potem ni prišlo do prave odločitve. Optimistični boste, a sočasno ne boste znali sami nadaljevati. Prosite za pomoč.