Astro

Horoskop za petek, 9. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
9. 10. 2020, 06.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Neverjetno jezo boste čutili v sebi ali jo sprožali v drugih, zato vam ta dan ne bo zapisan med najlepšimi. Čuvajte se, da se kje ne zapletete v pretepe ali v nesreče.

Bik
Česarkoli se boste lotili, vam bo šlo narobe. Izognite se tako vsem komentiranjem ali hipnim povabilom na karkoli, saj se boste zapletli v težave, ki ne bodo razumljive in smiselne.

Dvojčka
Polni boste idej in energije. Vse pravočasno predajte naprej, da se lahko danes zgodijo izjemne stvari. Lahko, da se bodo našle rešitve za bolj problematične stvari.

Rak
Odlično počutje vas bo usmerjalo v pretiravanje z delom v službi ali v pretirano pogovarjanje in zafrkancijo. Sprostite se in uporabite dobro energijo za svoj optimalen dan.

Lev
Krepila se vam bo osebna moč v odnosih in stiki z določenimi osebami vam bodo aktivirali optimizem in vam vračali voljo do življenja in do vsega, kar želite narediti.

Devica
Dovolite si pokazati najbolj nenavadne ideje in tisto, kar vas zares veseli. S tem se boste najbolj uspešno predstavili in navdušili tiste, ki so bili najbolj odmaknjeni od vas.

Tehtnica
Danes ne boste nič mogli narediti na silo, samo na lepo in sproščeno se bodo dogajale največje spremembe, ki vas bodo osrečile. Sprostite se in sodelujte.

Škorpijon
Vaša lastna čustvena pričakovanja vas bodo lahko danes čisto iztirila. Preveč boste pričakovali od drugih in premalo naredili za to, kar si zares želite, da bi lahko žalovali.

Strelec
Lahko vas pokoplje vaše dobro srce ali iluzije, kako so drugi ljudje iskreni in dobri. Zato bodite pripravljeni na marsikaj, kar boste doživeli od ljudi, za katere bi dali roko v ogenj.

Kozorog
Imeli boste potrebno nekaj spremeniti. Na silo ne boste želeli, čeprav vas bodo okoliščine v to silile, zlepa pa se nikakor ne bo izšlo. Zato boste cel dan zmedeni.

Vodnar
Nestrpni boste do vseh, ki ne bodo razumeli vaših želja. Namesto, da bi začeli zlepa in imeli večje rezultate in boljše vzdušje, boste kasneje tolažili tiste, ki ste jih vi užalili.

Ribi
Optimalna podpora dneva vam daje možnosti, da se stvari izpeljejo v najkrajšem možnem času. Bodite pozorni na ideje in na starejše ženske, ki vam bodo naklonjene.