Astro

Horoskop za četrtek, 8. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
8. 10. 2020, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Ne boste ravno najboljša družba, saj se boste za vsako stvar prepirali in iskali razloge za težave. Koristno bi bilo, da odvečno energijo vložite v športne aktivnosti in se sprostite.

Bik
Preživite dan v čim večjem miru ali razmišljajte o prihodnosti, da zaposlite misli v pravo smer. Tako boste prekinili tok nesporazumov in se odprli za genialne ideje.

Dvojčka
Spregovorite o svojih dvomih in težavah z bližnjimi. Naj izvedo prav vse o vas. To vas bo samo zbližalo in vam dalo možnost, da se sprostite ter začnete dobro sodelovati.

Rak
Dosežete lahko vse, kar ste si zastavili. Stopite v ospredje in predlagajte spremembe, ki peljejo v boljšo smer. Tokrat vam bodo vsi prisluhnili in večina se bo strinjala z vami.

Lev
Fizično počutje se vam bo izboljšalo in okrepila se vam bo samozavest. Imeli boste priložnost popraviti napako iz preteklosti in si pridobili nove možnosti za pomembno sodelovanje.

Devica
Samo komunikacija vam bo delala težave. To vas bo jezilo, saj boste imeli vse rešitve pripravljene. A manjka vam iskren pogovor vedno, ne samo takrat, ko ste pri volji.

Tehtnica
Bodite pozorni z elektriko, da ne bo prišlo do nepotrebnih nezgod. Začutite raje spodbude v kreativni smeri, ki vas bo srečne vodila, da naredite nekaj čisto po svoje.

Škorpijon
Slaba vest ne deluje na vas najbolje, zato je nujno, da spregovorite in iskreno položite vse karte na mizo. Če se še tokrat izognete, se to ne bo dobro končalo za vas.

Strelec
Najpomembnejše obdobje za vas, ko boste se lahko popolnoma dvignili s svojo dobro vizijo in zaživeli optimalno življenje, ali pa podlegli svojim notranjim iluzijam.

Kozorog
Pazite, da vas ne zagrabijo pretirana čustva usmiljena ali pomoči komu, ki potrebuje precejšen finančni zalogaj ali stanovanje. Ne ponujajte svojega doma, da ne ostanete brez.

Vodnar
Dopoldne bo vse, kar boste rekli, priletelo na neprava ušesa ali pa vas bodo čisto napačno razumeli. Zato ne pojdite v večja razglabljanja, samo čim manj komunicirajte.

Ribi
Optimistični boste in v razmišljanju, kako bi bilo optimalno, si boste nekajkrat premislili ter čisto zamenjali svojo zgodbo uspeha. Dobro je, da ste odprti za vse možnosti.