Astro

Horoskop za ponedeljek, 5. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
5. 10. 2020, 06.33
Posodobljeno: 5. 10. 2020, 07.27
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Odkriti boste do vseh in to po dolgem času. To vam bo dalo krila, saj boste čutili, kako se vse lahko začne na novo, dokler boste le pripravljeni sodelovati in se pogovarjati. 

Bik
Nekaterih stvari se nikakor ne boste mogli rešiti, ne glede na to, kaj vse boste poskušali narediti. Malo vas bo strah, saj boste postali ob vsem tem že kar vraževerni. 

Dvojčka
Polni boste energije, za nekatere nervoze, kar vam bodo tudi očitali, a jih ne boste razumeli. Sledili boste idejam, ki jih bo vse več in več, tako da jih bo potrebno zapisati. 

Rak
Danes boste nepremagljivi. Vsi bodo želeli biti vaš prijatelj, saj si ne bodo znali predstavljati, kaj se zgodi, če se razjezite. Močno vibracijo usmerite v naravo. 

Lev
Sproščeni boste in načrtovali pot v tujino, ki pa se ne bo takoj izpeljala. Potrebno bo počakati na nekatere druge pogoje, kar vas ne bo preveč oviralo, saj ste potrpežljivi. 

Devica
Bodite pozorni na ravno držo in svoje počutje, saj se lahko zgodi, da nekaj na hitro pride vmes in vas fizično podre. Pijte dovolj tekočine in se čimmanj obremenjujte. 

Tehtnica
Karmične blokade strasti se bodo pokazale in vam zmedle sistem. Lahko, da se bo seksualna enegija oglasila čisto ob napačnem času in jo boste težko skrili pred to osebo. 

Škorpijon
Ogromen čustven balast bo padel iz vaših ramen in lahko, da se boste poslovili od vam pomembne ženske. Pluton prehaja v direktno fazo, kar vam bo dalo dobro podporo. 

Strelec
Začeli boste graditi na svojih prijateljstvih, saj boste vse bolj čutili, da potrebujete različne ljudi, da vam razširijo obzorja in da začnete živeti bolj sproščeno na lasten način. 

Kozorog
Čakali boste na pravo priložnost, pa je ne boste tako hitro dočakali. Malo ste se razvadili in vam ni več tako enostavno priskočiti na pomoč ali organizirati nekaj za druge. 

Vodnar
Odlično razpoloženje vam bo podporlo spremembe v prehrani, kar pa nihče ne bo preveč pozdravil, saj ste znani po tem, da ste v preteklosti pretiravali v to smer. 

Ribi
Vplačajte igre na srečo, saj vam bo šlo vse kot po maslu. Optimizem vas bo odmikal od klasične družbe, saj boste čisto preveč zadovoljni, da bi vas drugi bili veseli.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja