Astro

Horoskop za nedeljo, 4. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
4. 10. 2020, 06.47
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Osvobodili se boste nekaterih pritiskov, kar najprej še opazili ne boste. Ko pa boste precej časa zadovoljni in veseli tudi v družbi različnih ljudi, boste opazili spremembo. 

Bik
Če se le da, se izogibajte odločitvi. Notranji strahovi vas bodo tako preplavili, da se nikakor ne boste mogli dobro odločiti in se boste samo krivili in obremenjevali druge. 

Dvojčka
S čustveno intuicijo boste zaznavali počutje bližnjih, a lahko, da si ne boste upali povedati svojega mnenja, da vas ne bi takoj napadli in bi bili bi krivi za prepir. 

Rak
Želeli boste dobro jesti, zato se boste javili za kuhanje in prevzeli to skrb. A vas bodo ideje preplavile in boste pozabili na dobre namere ter se čisto posvetili na druga področja. 

Lev
Vse boljše počutje boste povezovali z vašimi drznimi odločitvami iz preteklosti, ki so vam dale veliko dobre volje in energije. Še sedaj se aktivirate, ko pomislite na vse to. 

Devica
Naučili se boste, da je smiselno pustiti čustva na strani, kadar govorite o poslovnih dosežkih ali idejah. Samo tako se lahko sprostite in lažje razložite, da vas drugi razumejo. 

Tehtnica
Privoščili si boste počitek, ne glede na to, da niste opravili vsega načrtovanega. Ne boste našli prave moči za delo, zato boste lenarili in spodbujali še druge v tej smeri. 

Škorpijon
Umirjeni boste in nekateri vaši globlji talenti bodo prišli na površje. Prihaja novo obdobje in zavedali se boste, da nikoli več ne bo tako. Pripravljeni boste na spremembe. 

Strelec
Nerazumevanje z ženskim svetom vam bo delalo težave in ne boste razumeli, kaj jim je. Skozi razmišljanje pa boste prišli do nekaterih dobrih spoznanj, ki vas bodo sprostila. 

Kozorog
Zaščitni oklep, ki ste ga čutili okoli sebe, bo začel popuščati in lažje se boste sprostili in mimogrede uredili stvari, za katere ste prej potrebovali veliko več časa in energije. 

Vodnar
Nihali boste med tem, da bi vsem vse povedali in da ne bi nikomur rekli ničesar. A ob tem se vam ne bo zdelo, da ste zmedeni in boste čudno gledali bližnje, ki bodo to namigovali. 

Ribi
Nekaj novega boste začeli, kar vam bo dajalo veliko upanja, pa tudi sreče, saj boste med bolj naprednimi glede te dejavnosti. Potiho boste snovali načrte in uživali v procesu.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja