Astro

Horoskop za soboto, 3. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
3. 10. 2020, 06.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Oven
Čustveni boste in pretiravali z obžalovanji, ko boste ugotovili, da ste zamudili lepo priložnosti pri določeni simpatiji. Žal se čustva ne bodo vrnila, zato se sprijaznite. 

Bik
Še včeraj ste brezskrbno uživali dobrine življenja, danes pa se je vse na glavo postavilo. Vaša vladarica Venera je prešla v znamenje device in vas priganja v nov red. 

Dvojčka
Malo boste zmedeni, saj vam bodo ljudje dajali različne signale na isto povedano. To vas bo malo razjezilo, saj vam bo znak, da vas ne poslušajo dobro in da se trudite v prazno. 

Rak
Vročekrvni boste, a sočasno zadovoljni, saj boste na svojo provokacijo dobivali prave odzive in si boste lahko potrdili določene sume, ki ste jih pri sebi razvili glede drugih. 

Lev
Presegli ste svoj nemir in občutljivost. Zavedate se, kakšni so vaši naslednji koraki in prav veselite se individualnih sprememb, ki vam bodo dale čisto nov način življenja. 

Devica
Glejte, da vas vroča čustva ne odmaknejo od kreativnih idej, ki jih boste prvič resnično vpeljevali v svoje življenje. Sledite intuiciji, a pozabite na odzive okolja. 

Tehtnica
Ne popustite notranjim strahovom ali občutkom krivde, temveč sledite novi smeri urejevanja ljubezenskega življenja. Sočasno boste poskrbeli tudi za svoj novi izgled. 

Škorpijon
Ljubezen bo zamajala vaše trdne temelje in prepričanja, ki vam že celo leto bolj škodujejo kot koristijo. Kako lahko verjamete v nekaj, kar zmanjšuje ljubezen kot silo življenja? 

Strelec
Zajelo vas je popolno navdušenje nad nečim ali nekom, kar ne boste mogli kar takoj sprostiti, saj vam predstavlja rešilno bilko iz težav, ki jih vidite predvsem vi sami. 

Kozorog
Malo še manjka do koraka, ki ga že dlje časa načrtujete, pa nikakor ne morete zbrati poguma za jasno komunikacijo. Okolica vas bo podpirala, a ne bodo vedli, kaj narediti. 

Vodnar
Ne glede na težave, v katere se mimogrede zapletete, boste nemogoči. Nestrpni boste do vseh in vsega, a pri tem dajali občutek, kot da je vse to krivda drugih ljudi. 

Ribi
Optimizem bo na višku. Dan vas bo presenetil v nadvse pozitivnih vibracijah in težko bi si to z domišljijo prestavljali, kar se bo vam dogajalo. Seveda sodelujte na celi črti.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja