Astro

Horoskop za četrtek, 1. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
1. 10. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...

Oven
Močna volja vas bo vodila, a dobro je, da sledite pozitivnim čusvom, saj vas bo jeza ali trma pripeljala do večjih in daljših spopadov, ki se ne bodo dobro končali za vas. 

Bik
Vse bolj boste vidni v očeh nasprotnega spola, kar bo precejšnja preizkušnja za vašo zvestobo. Usodno boste namreč zaznavali strast in lahko, da za njo plačali veliko ceno. 

Dvojčka
Nekatere ideje vam ne bodo dale spati. Negativne misli vas bodo opozarjale, da niste sposobni tega izpeljati, a kar ne boste mogli prenehati misliti o tem. Raje pojdite v akcijo. 

Rak
Nemirni boste in se v želji, da naredite čimveč stvari, čisto zapletli v zanke čustev sodelujočih. Kdaj boste razumeli, da niste rojeni za to, da vse tešite in jih rešujete? 

Lev
Čustva se vam počasi umirjajo, da se vsaj zavedate, kaj je vaša notranja stalnica in kaj si želite. Do večera boste že lahko šli v akcijo in uredili nekatere nejasne stvari glede ljubezni. 

Devica
Um se vam bo aktiviral in iskali boste rešitve dan in noč. Nekatere dobre ideje boste želeli še nadgraditi, preden jih predstavite drugim, pa ni potrebe, saj ne bo časa za vse. 

Tehtnica
Vaše srce je oddano, pa če se zavedate ali ne. Zato premislite in čutite, komu gre vaša ljubezen in če je usmerjena v preteklost, dovolite, da se zgodijo spremembe za vas. 

Škorpijon
Želeli boste uveljaviti svojo voljo zlepa ali zgrda. Nič vas ne bo pripravilo do tega, da bi se umaknili ali razmislili o morebitnih drugih načinih sodelovanja. Naporni boste. 

Strelec
Nikakor ne boste mogli dobro stopiti na zemljo, ne glede na to, kako si bo okolica prizadevala, da vas prizemlji. Verjeli boste v svoj prav, a se ne boste želeli prepirati. 

Kozorog
Še ste utrujeni od preteklih dni in potrebujete malo počitka ali spremembe v dogajanju. Kar niste uspeli narediti, se dogovorite in prestavite na bolj ugoden čas. 

Vodnar
Zdelo se vam bo, da najbolje veste o vsem, kar se dogaja, zato ne boste ravno dovolili drugim, da vam pokažejo svojo perspektivo. Pogovor bo tekel bolj iz vaše strani. 

Ribi
Težko boste pričakovali tisti dan, ko se bo vaš optimizem realiziral in boste lahko stopili korak naprej v življenju. Ni še ta dan, a ga že dobro vidite, saj delate v to smer.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja