Astro

Horoskop za sredo, 30. septembra

Andreja Novak / Dobra karma
30. 9. 2020, 06.34
Posodobljeno: 30. 9. 2020, 07.05
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Pazljivo, da ne boste padli pod drobnogled sistema inšpektorjev ali policajev. Ne izzivajte, raje pospravite dom ali uredite svoje nove temelje za dobro prihodnost. 

Bik
Vzdihovali boste za izgubljeno priložnostjo in sočasno spet spregledali priložnosti dneva, ki vam bo ponujala lepo pomiritev v nekaterih vam pomembnih odnosih. 

Dvojčka
Imeli boste na izbiro, da sledite tradicionalnim stvarem v življenju, ali se malo odklopite od povprečja in zaživite bolj sproščeno in dinamično svoje življenje. 

Rak
Imeli boste priložnost končno razkriti vse svoje želje, čustva in namen, ki ga že dolgo nosite v sebi, zato se ne umaknite. Pokažite vse svoje barve in se odkrijte, ne bo vam žal. 

Lev
Zdelo se vam bo, da nosite srce na dlani. Vse se vas bo dotaknilo in prav dobro si boste zapomnili, kdo vas bo obzirno spodbujal, kdo pa z navidezno prijaznostjo prizadel. 

Devica
Nekateri vplivi žensk v bližini vam ne bodo všeč, zato se boste želeli čisto odmakniti, kar pa bo bolj škodljivo kot njihovo vmešavanje. Ne odločite se prehitro, razmislite. 

Tehtnica
Občutljivi boste še posebej na izjave in geste vam pomembne osebe: partnerja ali simpatije. Samske tehtnice boste pretiravale v tem, sprostite se, da ne zapravite priložnosti. 

Škorpijon
Usmerite svojo miselno in čustveno energijo v skupen fokus, tako boste z lahkoto opravili zastavljene naloge. Sicer sami sebe razdvajate, saj se srce in glava prepirata. 

Strelec
Začeli boste spremljati dogajanje okoli vas in opazovati, kako se ljudje odzivajo na vas. To vas bo rahlo pretreslo, saj boste ugotovili, da vas sploh ne upoštevajo več. 

Kozorog
Odličen dan za ureditev vsega, kar vam leži na duši. Vse, kar ste dlje časa prelagali, je optimalno, da uredite. Tako boste najbolj koristno porabili energijo, ki vam je dana. 

Vodnar
Prehitro boste izrazili svoje mnenje in ga potem čez dan še nekajkrat spremenili. To bo seveda močno zmanjšalo vrednost vaših besed, zato je smiselno prej razmisliti. 

Ribi
Skrivali boste svoje nove pridobitve in spoznanja, saj ne boste želeli, da vam jih kdorkoli uniči ali izniči vaše veselje ob vsem, kar se dogaja. Možnost nove ljubezni.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja