Astro

Horoskop za torek, 29. septembra

Andreja Novak / Dobra karma
29. 9. 2020, 06.33
Posodobljeno: 29. 9. 2020, 07.04
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Oven

Strast vas bo aktivirala v čisto drugo smer, kot ste načrtovali. Ne boste se mogli zbrati, dokler si ne boste zagotovili srečanja s simpatijo ali partnerjem v intimi.

Bik

Ponosni boste nase in “kazali mišice” vsem po vrsti. Uporabite raje dobro podporo zvezd za stvari, ki so vam resnično pomembne in se ne obremenjujte več tako z izgledom.

Dvojčka

Ne vpletajte se v stvari, s katerimi niste seznanjeni, da ne boste naredili več škode kot koristi. Če vas bo kdo želeli vključiti kamorkoli, se pozanimajte, kako stvari stojijo.

Rak

Pretirano boste reagirali na komentarje okolice, še posebej, ker se ne bo šlo o vas. Ker ne boste želeli priznati napake, pa lahko iz tega nastane precejšnja čustvena zmešnjava.

Lev

Začeli boste razmišljati o tem, kam si želite peljati svoje življenje in številne ideje vam bodo pomagale videti različne možnosti in kako je pomembno, da se dobro odločite.

Devica

Bodite pozorni, da se ne boste zaradi čustvene občutljivosti napačno odločili za aktivnosi, ki jih boste izvajali v prihodnosti. Raje premislite in počakajte z odločitvijo.

Tehtnica

Optimalen dan, ki ga izkoristite za ureditev ljubezenskega življenja. Dovolj je, da pokažete simpatiji ali partnerju interes in da sodelujete v dogajanjih, ki bodo sledili.

Škorpijon

Zdelo se vam bo, da ste se že vse pogovorili, ko vas bodo presenetila vprašanja bližnjih. Videli boste, da je res potreben drugačen pristop, če želite kaj narediti.

Strelec

Zdelo se vam bo, da je vse v najlepšem redu in da ni ničesar takšnega, za kar bi se morali obremenjevati. A ignorirali boste sporočila bližnjih in vso dogajanje okoli.

Kozorog

Bodite previdni, da današnjo voljo usmerite v pravo smer, sicer se zna zgoditi, da si nakopljete konflikte in zamudite odlično priložnost za ureditev perečih problemov.

Vodnar

Intenzivno boste iskali rešitev za uresničitev svojih želja, a se ne bo še tako hitro našla prava pot, zato boste morali malo potrpeti in vmes najti drugo zaposlitev.

Ribi

Sproščeni boste, a vseeno ne boste tega pokazalidrugim, saj ste malo vraževerni, glede širjenja dobrih novic prekmalu. Res prisluhnite intuiciji, saj vas bo še podprla.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja