Astro

Horoskop za ponedeljek, 28. septembra

Andreja Novak / Dobra karma
28. 9. 2020, 06.30
Posodobljeno: 28. 9. 2020, 07.01
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven
Uredite vso potrebno dokumentacijo čimprej in se ne odmikajte od potrebnih stvari, ki vas bodo danes lovile. Vse, česar se boste lotili, naredite dokončno, ne samo na pol.

Bik
Starejša oseba vam lahko odvzame veselja ali odpelje simpatijo zaradi ljubosumja. Lahko tudi, da boste sami sebi prepovedali sprostitev v dvoje zaradi lastne morale.

Dvojčka
Globoko čutenje in razumevanje vas bo odprlo za pomoč ljudem, s katerimi se boste naključno srečali. Razumeli boste njihovo stisko in jim pomagali urediti tekoče probleme.

Rak
Čisto novo čustveno poglavje se vam bo odprlo in morali se boste naučiti izraziti nova dejstva, nova čustva. Izražanje je pomembno, a je potrebno, da ste čisto iskreni v tem.

Lev
Srčna občutljivost bo za vas nekaj novega, še posebej, ker se kar ne bo končala. Hvaležni boste simpatiji ali partnerju, da vas razume tudi po tej plati, da ste lahko iskreni.

Devica
Zaradi okoliščin ne boste mogli več vztrajati na začrtani poti, temveč se boste morali prilagoditi drugim, kar vas bo sicer sprostilo, a izgubili boste vam ljubo individualnost.

Tehtnica
Ljubezen se bo utrdila in dobila podporo okolja ali starejše ženske. Če je vaša simpatija starejša od vas 7 let ali več, ji boste pomagali do popolne prenove življenja.

Škorpijon
Komunikacija bo stekla, lahko celo preveč. Ne boste pozorni na reakcije in besede drugih. Ne zapravite dobre priložnosti zaradi navade, temveč se povežite s pravimi ljudmi.

Strelec
V bližnji osebi imate angela varuha, ki vedno poskrbi, da ne zaidete s svojim idealizmom ali bolj iluzijo do življenja. Ne branite se nasvetov, temveč jim prisluhnite.

Kozorog
Nadaljevali boste s svojim izpolnjevanjem osebnih ciljev, ne glede na to, da bodo nekateri vam nasprotovali. Ne pozabite se o vsem dogovoriti z ljudmi, ki so v to vpleteni.

Vodnar
Samo od vas bo odvisno, v kakšnem stanju bo družba okoli vas. Še zavedate se ne, kakšno moč imate s svojimi besedami in dejanji, zato začnite zavestno graditi pozitivno.

Ribi
Sprostitev bo prišla ob najmanj pričakovanem obdobju in zdelo se vam bo, da ste čisto odmaknjeni od vseh težav okolja. Spočijte si, naberite si sedaj novih moči za naprej.