Napoved

Horoskop za nedeljo, 27. septembra

Andreja Novak / Dobra karma
27. 9. 2020, 07.15
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Osebni arhiv
Andreja Novak

Oven
Ne boste se sprostili ne doma ne v družbi. Določene skrbi vam bodo sledile, dokler ne boste uredili potrebnih stvari, zato je mogoče boljše, da se jih lotite čimprej.

Bik
Izkoristite strast, ki se kopiči v vas za ljubezensko avanturo ali okrepite odnos s partnerjem. Sicer se zna zgoditi, da bo ta energije pobegnila kot jeza ali prepir.

Dvojčka
Odlično druženje vam bo odprlo oči za nekatere stvari v odnosih, kjer ste prej vedno zaleteli na zaprta vrata. Spoznanja vam bodo spremenila način dojemanja drugih.

Rak
Pripravljali se boste na nove dosežke, še posebej v odnosih. Imeli boste številne ideje, kako bi preživeli dan, a bodite pozorni, da vas zvečer ne zvije staro ljubosumje.

Lev
Dopoldne se posvetite simpatiji, ko boste imeli dobre priložnosti za to. Popoldne se bodo vpletali drugi in vam otežili vso dogajanje, da boste čisto pozabili nase in na ljubezen.

Devica
Bodite pozorni na vse, kar se dogaja okoli vas, še posebej na vaše odnose, ki so vam najpomembnejši. Priložnosti za dobre dogovore bodo odprte, če boste le želeli.

Tehtnica
Naklonjenost do simpatije ali partnerja se bo začela hitro krepiti in skozi stike boste začutili pravo strast, ki jo boste želeli zares deliti in tudi ohraniti v svojem življenju.

Škorpijon
Ljubezen se vas bo dotaknila in vam zmešala načrte. Preprosto ji boste morali slediti in se odzivati na vsa povabila. Bolj boste začenjali razumeli koncept srca in duš dvojčic.

Strelec
Ohladite čustva in razumsko poskušajte pogledati na vso dogajanje. Pogovarjajte se z družino, še posebej z najstarejšimi člani. To vam bo povrnilo mir in zaupanje v vso dogajanje.

Kozorog
Uf, današnji dan nujno posvetite športu, sicer se zna zgoditi, da boste pregoreli v odnosih in izzvali resne prepire. Notranja moč se bo namreč aktivirala in želela ven.

Vodnar
Sproščeni boste in če boste sledili svojemu načrtu, se bo dan nadvse lepo razvil. Ne delajte kompromisov, saj se zna zgoditi, da vas zagrabi nemir in nestrpnost do vsega.

Ribi
Iskali boste ravnotežje v sebi in sočasno potrebovali razumevanje od okolja. Ne boste namreč mogli delati vsega naenkrat, zato se boste raje umaknili družinskim večerom.