Napoved

Horoskop za soboto, 26. septembra

Andreja Novak / Dobra karma
26. 9. 2020, 07.25
Posodobljeno: 26. 9. 2020, 08.09
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Čustveno boste izčrpani, ker ste preveč želeli narediti nemogoče. To vam bo dobra lekcija za naprej, da se ne boste več prilagajali v trenutkih, ko veste, kaj je potrebno narediti.

Bik
Počutili se boste čisto odmaknjene od vsega in od vseh pozabljene, a je potrebno samo to, da pokličete prijatelje in bližnje, pa so že ob vas. Zato ne dramatizirajte.

Dvojčka
Veselili se boste in povabili na praznovanje številne prijatelje, a pa ni nujno, da se bo dobro izšlo. Ne vozite pod vplivom alkohola in prav tako tega ne dovolite drugim.

Rak
Lahko, da se pripravljate na večjo pot ali selitev, pa vam delajo težave tako prevozno sredstvo kot ljudje, povezani s tem. Ne obupujte, vztrajajte, vse se bo dobro izšlo.

Lev
Prijatelji vas bodo vabili na pijačo, saj prinesete veliko dobre volje povsod, kjer se pojavite. Sreča vam bo naklonjena in ne boste se obremenjevali za malenkosti.

Devica
Odprite se za pomoč, ki bo sama prišla in presenečeni boste, kdo se bo prvi javil. Ne branite se novosti ali druženja v javnosti, saj vam bo oboje res polepšalo življenje.

Tehtnica
Sprostili se boste šele ob stiku z naravo in ob humorju z določenimi osebami. Ne obupujte, saj se bodo stvari kmalu spremenile, ohranite pa budnost, da ne zamudite.

Škorpijon
Ne pripovedujte svojih zgodb ljudem, da se ne izčrpate. Še posebej, če boste šli na pogreb ali v bolj zamorjeno družboo, bodite pozorni, da vas ne izčrpajo popolnoma.

Strelec
Določena družba vas bo bremenila in pretiravali boste s čustvi iz preteklosti. Skrbi vam posledično ne bodo dale spati, saj ne boste vedeli, ali dogovori še držijo ali ne.

Kozorog
Spremembe, ki ste se jih veselili, vas bodo utrudile in stežka boste vse sprejeli, saj ne boste verjeli, da je vse to res za vas. Ne hitite stran takrat, ko se dobro šele začenja.

Vodnar
Ne čakajte, da boste vse naredili, dokončali in si potem vzeli čas zase. Že danes se veselite in praznujte življenje, ki vam daje neštete priložnosti za spremembe.

Ribi
Sledite svoji kreativni sili in se ne odmikajte od dela, ki vam je naloženo, temveč ga naredite čimprej. Preko tega se boste najbolje osvobodili odvečnih stvari in starih misli.