Napoved

Horoskop za petek, 25. septembra

Andreja Novak / Dobra karma
25. 9. 2020, 06.37
Posodobljeno: 25. 9. 2020, 07.01
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Iskali boste pomoč pri starejši ženski in pri tem naleteli na presenečenje. Namesto, da bi ona pomagala vam, se bo zgodilo ravno obratno in ne boste preveč zadovoljni.

Bik
Iskali boste nove poti na star način, kar se ne bo najbolje izšlo. Novosti pridejo z razmislekom in pogovori, česar pa se vi izogibate, saj se ne želite razkriti javnosti.

Dvojčka
Preponosni boste, da bi prosil za pomoč, boste pa nadvse veseli, ko se bodo prijatelji sami spomnili na vas in vam ponudili nekaj, kar vam bo v tem obdobju pomenilo veliko.

Rak
Hrepenenje se bo izpolnilo, kar pa vas ne bo navdušilo. Z glavo boste namreč že naprej v prihodnjih dogodkih in se ne boste mogli sprostiti, da bi doživljali sedanjost.

Lev
Privoščili si boste vse, kar ste pogrešali zadnje dneve, tedne. Stik z naravo in brezdelno druženje vam bo zelo pogodu. Lahko, da boste preveč veselja našli v hrani.

Devica
Zadali ste si pre-velike cilje, ki vam sedaj belijo glavo in vam jemljejo moč. Ne boste mogli sami dokončati, kar ste začeli, ne glede na to, kako močno si želite rešitve.

Tehtnica
Na glavo si boste nakopali številne spremembe drugih ljudi, ki pa bodo vas bolj utrujale kot veselile. Vsi bodo želeli nasvet ali potrditev od vas, kar vas bo utrudilo.

Škorpijon
Ne glede na to, kako se boste odmikali od ljudi, vam to ne bo šlo najbolje. Prestavljali se boste iz družbe v družbo, iz sestanka na sestanek in ob tem pregoreli brez smisla.

Strelec
Dobre novice iz tujine ali potovanje ter obiski bodo močno spremenili vaš način življenja. Ne boste popolnoma iskreni, saj boste prikrili svojo nejevoljo in lenobo.

Kozorog
Zvesti boste in čakali na obljube po dobrih spremembah, ki so vam bile dane. Čakanje vas bo počasi utrudilo in komajda boste ohranili zbranost v pozitivni smeri.

Vodnar
Nihali boste med vročekrvnimi prepiri in skrivanjem glave v pesek ter med tem, da se začnete obnašati bolj spoščeno, neodgovorno in manj po pričakovanjih okolja.

Ribi
Izolacija in osama v preteklosti sta vas pripravili do tega, da delate kompromise v odnosih in se s tem vse bolj odmikate od tega, kar bi zares radi. Preglejte možnosti.