Napoved

Horoskop za četrtek, 24. septembra

Andreja Novak / Dobra karma
24. 9. 2020, 06.40
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Osebni arhiv
Andreja Novak

Oven  
Sploh se ne boste zavedali, kaj vse boste povedali v navalu jeze in lahko, da si boste nakopali več težav kot koristi. Ne glede na reakcije, se ne boste mogli pomiriti kar tako.

Bik  
Premagali boste nekatere čustvene upore in se začeli bolj zanimati za vso dogajanje okoli vas. Ne bo vam lahko, saj se bodo začela kazati vaša prava čustva, ki bodo res močna.

Dvojčka  
Ne boste si mogli pomagati in se boste cel dan jezili ter iskali dlako v jajcu. Nihče vam ne bo ustregel s svojimi besedami in idejami. Zdelo se vam bo, da se vsi norčujejo iz vas.

Rak   
Bremenila vas bodo določena čustva in sanje, ki ste jih imeli ponoči zaradi pripomb vam ljube osebe. Ne boste se tako hitro  umirili, saj boste iskali razloge za vse to.  
 
Lev  
Čustva vas bodo naredila bolj občutljive, kot ste navajeni, kar vas bo zmedlo. Iskali boste zagotovilo bližnjih, da so na vaši strani, pa ne boste dobili dobrega zagotovila.
 
Devica  
Usmerjeni boste v rezultate in ne boste želeli, da vas kdorkoli pri tem ovira. Lahko, da se boste zaradi tega zapletli v burnejše prepire in poželi negodovanje, a vam bo     vseeno.

Tehtnica  
Dopoldne se boste počutili otopelo, kot da vam je dovolj čustvenih pritiskov iz okolja in ne zmorete se več odpreti za lepote življenja. Po 13 uri se bo stanje na srečo sprostilo.  

Škorpijon   
Koristno bi bilo, da bi razmislili o svojem načinu komuniciranja, saj vam je to največja bariera med idejami in realizacijo. Ne držite v sebi komentarjev in podpore za druge.  

Strelec   
Optimistični boste in kljub temu, da ne boste imeli pravih rezultatov, boste nadaljevali v smeri, za katero si želite, da bi se uresničila. Ne pozabite na počitek.
 
Kozorog  
Prelagate spremembe na svojo lastno škodo. Ne čakajte več in ne računajte, da se bo kaj samo spremenilo, ker se ne bo. Odločite se za spremembe, da boste lažje zadihali.
 
Vodnar  
Spreminjajo se vaše notranje želje in nagibi, kar še ne upoštevate pri svojem življenju. Sprostite se in pokažite svoje sedanje stanje, pa se bo vse hitreje in bolje rešilo.  
 
Ribi  
Novosti vas vznemirjajo in vse bolj ste odprti za kreativnost in nov način življenja, ki pa si ga še ne upate pokazati svetu. Stestirajte vse novo, da vam zleze pod kožo.