Napoved

Horoskop za torek, 22. septembra

Andreja Novak / Dobra karma
22. 9. 2020, 06.36
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

dk
Andreja Novak

Oven  
Želeli boste ustreči in prehitro obljubili stvari, ki jih ne boste mogli izpeljati, kar se boste tudi zavedali. Z lepimi besedami se boste hoteli izvleči, pa ne bo šlo tako lahko.

Bik  
Ponosni boste na svoj videz, na svoje dosežke in pri tem pozabili, da vas ravno pretirana čustva ponosa vodijo stran od vaše ljubezni. Pozorno, da vas le-ta ne zapusti.

Dvojčka  
Ne boste mirni, dokler ne boste povedali določenim osebam to, kar jim gre. Lahko, da ne boste izbrali pravega časa ali besed, a vseeno bo vsaj kratkoročno določen efekt.  

Rak  
Sproščeni boste in zaljubljeni v življenje. Malo boste odrinili na stran neprijetne informacije ali čustva ter se delali, da je vse popolno, a se ne boste mogli prepričati.
 
Lev   
Odličen dan, ko se boste lahko sprostili in sprejeli naklonjenost od posebne osebe. Ne bo vam žal časa, saj se bo druženje podaljšalo in ljubezen se bo začela krepiti.
 
Devica  
Prehitro vam bodo besede ušle iz jezika in zakuhali si boste pravo mini dramo, v kateri se ne boste mogli kar tako hitro izvleči. Ne podpihujte čustev, umirjajte jih.

Tehtnica  
Vse naboljše tehtnice! Popoldne pride sonce v vaše znamenje, kar vas bo sprostilo in vam okrepilo samozavest za naslednje obdobje. Imeli boste podporo za spremembe.

Škorpijon  
Nove ideje in misli se vam bodo porajale in ne boste takoj vedeli, kaj z njimi. Ali jih upoštevati takoj in predate drugim, ali bolje delovati po starem načinu in v tišini.  
 
Strelec   
Ljubezen vam bo zameglila jasne misli in videnje vsega ostalega. Nikakor ne boste prišli na zeleno vejo in domači se bodo čudili, kaj se vam dogaja. Niti posumili ne bodo.
 
Kozorog   
Izrazili boste svoje želje in zdelo se vam bo, kako ste napredovali v komunikaciji. Pri tem pa boste pozabili do konca izpeljati izrečeno in prisluhniti drugi strani. Trenirajte.
 
Vodnar  
Nemirni boste in čustva vam ne bodo dala miru, dokler ne boste preverili resničnosti svojih sumničenj. Ne boste najbolj  uspešni, zato boste še naprej pozorni na vse okoli sebe.
 
Ribi  
Občutljivi boste na vse vplive iz okolja, ki pa vam bodo tokrat začuda delovali v vaš prid. Začutili boste srečo in sprostitev, ki bo izhajala iz vaših uspehov v družbi ali kreativnosti.