Oven

Domači vam bodo prebujali krivdo in slab občutek glede dela, ki ga doma kljub obljubam niste naredili. Neprepričljivo se boste izgovarjali na delo, a vam bo vseeno.

Bik

Sprostitev vam bo dobro dela, če si jo boste privoščili. Lahko se zgodi, da iskrice preskočijo v službi in da bo vse šlo prehitro, da bi razmislili. Strast bo premočna.

Dvojčka

Pretirano sodelovanje z drugimi in razumevanje vseh njihovih težav vam lahko prinese težave doma. Domači nikakor ne bodo razumeli vašega razdajanja za druge.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Vaši uspehi v javnosti so vse bolj vidni, kar podpirajo vsi v vaši bližini, razen vaših domačih. Doma kar ne dojamejo, da niste več na voljo za vse njihove malenkosti.

Lev

Strast vas bo zajela in ne boste mogli ubežati, tudi če bi želeli. Predali se boste novim občutkom in si želeli, da so začetek večjih sprememb, ki jih že dolgo načrtujete.

Devica

Vaše notranje zadovoljstvo bo odločalo o pomembnih dogodkih navzven. Če boste uspeli sproščeno in mirno sodelovati v nekih pogovorih, se bodo odprla vrata v karieri.

Tehtnica

Sledite ljubezni, ki vas bo danes vodila v smer sprostitve in potrditve. Partner ali simpatija bo poskrbela, da se boste počutili zaželeno in vaše sanje se bodo uresničile.

Škorpijon

Včerajšnji mlaj vam je aktiviral večje spremembe na materialnem področju, zato se lotite urejevanja, da ne boste izviseli v določenih projektih ali v skupni dediščini.

Strelec

Velik vpliv boste imeli na okolico, zato ga uporabite preudarno in ne za nabiranje častnih točk v javnosti. Dogovorite se za pomembne dolgoročne poslovne stvari.

Kozorog

Čas je za nove materialne dosežke. Imate veliko podporo za dobre pogovore in ideje glede povečanja obilja in ureditve financ. Ne bojte se odgovornosti in se postavite zase.

Vodnar

Želeli boste malo izpreči in se sprostiti, a vam okolica in javnost tega ne bo dovolila. Morali boste dokončati začete stvari in dobro sodelovati povsod, kjer ste že vpleteni.

Ribi

Večji premiki se bodo zgodili. Lahko v vašem načinu razmišljanja, ali pa v potovanju, ki vam bo dal čisto novo izkušnjo in perspektivo za življenje. Javnost vas bo sprejela.