Astro

Horoskop za četrtek, 17. septembra

Andreja Novak / Dobra karma
17. 9. 2020, 06.22
Posodobljeno: 17. 9. 2020, 07.12
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Želeli se boste izmuzniti nekaterim obveznostim, za katere ne veste, kako se jih lotiti. Smiselno bi bilo, da povprašate za nasvet in se ne odmikate, saj bo vse prišlo za vami.

Bik 

Nestrpni boste, a sočasno dosegali večje rezultate kot običajno. Ne boste namreč imeli potrpljenja za čakanje in razumevanje drugih, temveč boste samo delovali.

Dvojčka

Pokazalo se bo, če ste dovolj stabilni in notranje zadovoljni, da boste brez zadržkov in takoj sprejeli ponudbo, ki vam jo bo usoda prinesla v karieri ali v javnem življenju.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Današnji mlaj bo aktiviral vašo kariero in uspeh bo končno postal del vašega življenja. O tem ne razlagajte doma, saj ne morejo doumeti, da ste v službi delovni in vodilni.

Lev

Imeli boste priložnost za razcvet, za pravo prenovo telesa in duha. Izkoristite jo in se predajte dobrim stvarem življenja, ne glede na očitke, ki jih bodo domači servirali.

Devica

Uradni pogovori bodo dobro stekli, vseeno pa se ne boste še čisto veselili, dokler ne bo pravih rezultatov. Ne zaupate več življenju, da bi vam dalo to, kar res pričakujete.

Tehtnica

Globlje spremembe vas osrečujejo, čeprav tega ne kažete očitno navzven, kar je pri vas nekaj novega. Doživeli boste večje potrditve javnosti, a boste nadaljevali svojo pot.

Škorpijon

Bodite pozorni na novice, ki bodo prihajale, saj se lahko zgodi, da boste morali hitro ukrepati glede finančnih aktivnosti, da ne izgubite večje vrednosti ali priložnosti.

Strelec

Dobre novice glede napredovanja ali dobrih poslovnih projektov vam bodo dale novega zagona. Bodite pozorni, koliko dela in nalog boste sprejeli, da se ne utopite v delu.

Kozorog

Umirite konje in poglejte, kje zares ste. Naredite inventuro vašega materialnega stanja skupaj s stroški in prilivi. To vam bo dalo jasno sliko, kako je potrebno iti dalje.

Vodnar

Nemir vas bo priganjal, da boste naredili vse potrebno v čimkrajšem času. Zadovoljni boste s svojimi dejanji, še posebej, ko boste prejeli potrditev partnerja ali simpatije.

Ribi

Nenavaden dan, ko se vam bo zdelo vse preprosto in enostavno, a vseeno ne boste mogli nič pametnega narediti. Čakali boste na informacije in se predali domišljiji.