Astro

Horoskop za sredo, 9. septembra

Andreja Novak / Dobra karma
9. 9. 2020, 06.33
Posodobljeno: 9. 9. 2020, 07.09
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Želeli se boste prepirati, a je bolje, da se umirita in najdete način za sodelovanje. Potrebno je, da stabilizirate svoj dom in temelje ter uresničite tudi osebne stvari.

Bik  
Razmislite, ali si želite sprememb v ljubezni, saj se vam močno odpira prav to področje. Začetek jeseni lahko pričakate v objemu nove, bolj strastne in bogate ljubezni.

Dvojčka    
Izkoristite današnji dan in dobro podporo, ki vas bo navdušila, da naredite nekaj novega zase. Sprostite se in pozitivno sodelujte z vsem, kar se bo dogajalo okoli vas

Rak    
Delovno se boste izkazali in lahko, da vam bo to odprlo napredovanje v karieri. Vsi vam bodo pri delu zaupali, kar se vam bo poznalo tudi na vašem bančnem računu.   

Lev  
Spremembe v okolju podpirajo spoznanja in jasne uvide v situacijo.  Hrepeneli boste po spremembah, a se boste bali o tem spregovoriti zaradi njihovih burnih reakcij.

Devica  
Upoštevajte svojo notranjo resnico in počutje, če želite, da se vaše življenje začne odvijati v pravo smer. Sproti odkrivajte tudi okolici svoje želje, da vas bodo razumeli.

Tehtnica  
Našla se bo tretja oseba, ki bo stestirala moč vaše ljubezni in lahko se zgodijo hitre spremembe, saj ne boste imeli več moči čakati na nekaj, kar se je že v preteklosti izpelo.  

Škorpijon  
Domače razmere vas bodo prisilile v globlji razmislek o vsem skjupaj in ne boste želeli več čakati, da drugi naredijo tisto, kar je potrebno za skupno srečno življenje.  

Strelec   
Potrebno bo urediti domače odnose in nič vam ne bo všeč, kar vam bodo bližnji očitali. Ne boste pa želeli o tem razpravljati, saj boste na tiho vedeli, da imajo prav.

Kozorog  
Nove ideje in številne možnosti za izboljšanje komunikacije v poslu in osebno se vam bodo porajale. Lahko boste napredovali ali se podali v čisto nove poslovne vode.

Vodnar  
Okrepili se boste v doživljanju sreče in odprti boste za velike priložnosti, ki vam jih bo življenje nudilo. Sočasno pa se boste odmikali od vseh, ki ne bodo videli vaše vizije.

Ribi  
Zdravlje vam bo dobro služilo in srečni boste pri izpolnjevanju svojih dolžnosti. Ženske vam bodo naklonjene, kar vam bo dodalo optimizma in volje za druženje.