Astro

Horoskop za nedeljo, 6. septembra

Andreja Novak / Dobra karma Uredi
6. 9. 2020, 07.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Vznemirjajoče jutro vas bo utrudilo in želeli si boste lagodnega dne, z obilico hrane in sprostitve. Lahko celo, da se boste lotili kuhanja, da pokažete bližnjim, da zmorete bolje.

Bik

Napredovanje v očeh drugih vam bo pomembno, zato se boste precej potrudili za njih in za vaš skupaj preživeti čas. Ponosni boste na svojo dobro organizacijo in trud.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Dvojčka

Želeli si boste družinskega druženja, izletov in aktivnosti, ki bi vas povezovale. Če ne boste uslišani od bližnjih, se boste zatekli v hladen in užaljen molk, kar so že navajeni.

Rak

Jutranji nemir se bo hitro umiril, ko boste prešli na svojo najljubše opravilo – kuhanje. Danes boste imeli velike uspehe in verjetno tudi veliko družbo za vašo mizo.

Lev

Počasi se vam odstira meglica iz vašega videnja življenja in vse bolj prepoznavate nekatere iluzije, v katerih ste živeli. Družina bo tista, ki jo boste vse bolj realno videli.

Devica

Nič vas ne bo motilo, kaj počenjo drugi, dokler vas bodo pustili pri miru, da lahko sami realizirate svoje načrte, ki jih imate. Sprejeli boste pomoč samo, če bo nujno.

Tehtnica

Pustili boste, da drugi požanjejo slavo za marsikatero stvar, za katero ste vi prispevali največ. To vas ne bo motilo, saj vam bodo koristna spoznanje o ljudeh v vaši bližini.

Škorpijon

Vse bolj se zavedate, da si želite spremembe, ker pa niste malenkostni, si jih želite povsod in naenkrat. Skozi srce in čutenje zadovoljstva se bo danes največ zgodilo.

Strelec 

Zaljubljeni boste v življenje samo in vse boste sprejeli z dobro voljo. Lahko, da boste malo odmaknjeni od ljudi, saj se bo veliko dogajalo v vas in ne boste želeli motenj.

Kozorog

Notranje čustvene napetosti vas bodo vodile v akcijo. Želeli se boste odmakniti od vsega, a vam srce tega ne bo dovoljevalo, saj si želi potrditve v ljubezni, ki je v bližini.

Vodnar

Optimistični boste in samozavestni, tako da sploh ne boste opazili, če vam bo kdo nasprotoval. Vse se vam bo zdelo čisto obvladljivo, ker boste samo sledili svoji viziji. 

Ribi

Samozavestni boste v domačem okolju in sproščeni v uživanju, saj ste si zaslužili počitek, lenarjenje. Zato ne hitite v novo delo, temveč si spočijte in regenerirajte.