Astro

Horoskop za soboto, 5. septembra

Andreja Novak / Dobra karma
5. 9. 2020, 07.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Oven

Zdelo se vam bo, da ste zamudili ljubezen življenja in da se odmikajo dobre priložnosti za srečanje, kar bo deloma res. Prihodnjič bodite pripravljeni na vse.

Bik

Jasno vam bo, kje leži vaša sreča življenja, zato lahko, da boste začeli drugače razmišljati v povezavi z ljubeznijo in jo celo priznali bližnjim. Pomirite se s sabo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Dvojčka

Odlične ideje vam bodo dale zagona za nove prijekte, kjer se boste intenzivno lotili in s tem pritegnili številne sodelujoče. Srečni boste zaradi dobrih sprememb.

Rak

Dinamični boste in pripravljeni na akcijo, tako v poslu kot s prijatelji. Bodite pa pozorni, da ne boste vztrajali predolgo v noč, saj obstaja nevarnost agresije iz okolja.

Lev

Dopoldne boste žalovali, da niste naredili določene poteze, ki bi vam dodala ljubezen v življenje, popoldne pa boste direktno žalovali za osebo, ki je odšla za dlje časa.

Devica

Če boste pravičasno izrazili svoje želje, se lahko zgodijo večje spremembe, ki vam bodo dale potrditev, da ste na pravi poti. A od vas je odvisno, ali boste sodelovali.

Tehtnica

Vedeli boste, kje so vaše šibke točke in s kom si želete deliti življenje, a boste prej hoteli urediti še nekatere materialne stvari, da se čisto ne zapletete v čustva.

Škorpijon

Odprti boste za spremembe, a občutljivi na način, kako bodo prihajale. Ne razmišljajte več o preteklosti, temveč dovolite, da se dobra čustva kopičijo pri vas.

Strelec

Ponoči in proti jutri vas bodo preganjala določena čustva od ljudi, s katerimi ste si blizu, a ste jih nekako pustili na cedilu. Poiščite jih in se pogovorite o vsem, kar vas teži.

Kozorog

Prihajajo spremembe, ki pa jih hote ali nehote sabotirate s starim načinom delovanja. Prenehajte biti v slabi rutini in se sproti zavedajte, kaj želite in počnete.

Vodnar

Počasi se boste umirili v nadzorovanju dogajanja in si boste samo želeli, da še kdo drug poskrbel za karkoli. Če ne boste vsemu oporekali, se bo to kmalu uresničilo.

Ribi

Vse bo po starem, a vam se bo zdelo, da ste zaživeli novo obdobje, novo življenje. Srečni boste in na pragu novosti, ki vam bodo dale tisto uteho, ki ste jo ves čas iskali.