Astro

Horoskop za četrtek, 3. septembra

Andreja Novak / Dobra karma
3. 9. 2020, 06.29
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Ne trmarite v svojih odločitvah in ne prevzemajte prevelike odgovornosti za nekaj, kar ni potrebno, da si ne nakopljete večjih težav. Iskali bodo krivca, zato se ne izpostavljajte.

Bik

Počutili se boste močne in magnetno privlačne, kar bo danes potrjeval tudi nasprotni spol. Flirtali boste in samozavest vam bo rasla. Pazite samo, da vas partner ne opazi.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Dvojčka

Končno se boste lahko sprostili v odnosu do neke ženske, ki vam bo pomagala prestopiti staro žalost in občutek manjvrednosti, ki vas je včasih odpeljal v depresijo.

Rak

Polni boste idej in naklonjenosti do ljudi, kar boste pokazali na različne načine. Veliko preveč besed boste izrekli in s tem prehitro dali obljubo, ki vas bo bremenila še nekaj časa.

Lev

Počakati bo treba na primerno priložnost, danes ne bo nič šlo na silo. Lahko pa se zgodi, da boste zaključili kakšen odnos z osebo, ki vas bo danes nenehoma napadala.

Devica

Malo vam bo odneslo zbranost zaradi pretiranih čustev okolice, še posebej žensk v vaši bližini. Ne bodo vam dale miru, kar vas bo močno utrudilo, da ne boste nič naredili.

Tehtnica

Srečanje ali sporočilo vas bo obnovilo v čustenju strasti in ljubezenske povezave s prav posebno osebo. Z lahkoto boste izrazili svoja čustva in s tem pomirili simpatijo ali partnerja.

Škorpijon

Z lahkoto se boste postavili zase in si pridobili dober ugled nazaj. Danes vas bodo vsi upoštevali, zato opravite vsa potrebna srečanja in tudi telefonske klice, da začnete na polno.

Strelec

Žalovali boste za izgubljenimi priložnostmi, da bi se bolj povezali z nekaterimi vam posebnimi ljudmi. Slutili boste, da ste si dokončno zapravili možnosti za spremembe.

Kozorog

Vztrajajte, da dokončno razčistite vse nedorečene stvari z vsemi vašimi bližnjimi, tudi prijatelji ali bivšimi partnerji, če jih še videvati. Samo tako boste sproščeno šli naprej.

Vodnar

Pozornost vam bo počasi prešla na vsakdanje stvari in prenehali boste slediti svojim ciljem, kar lahko, da boste prepozno spoznali. Naredite si seznam prioritet.

Ribi

Občutek sreče bo vse pogosteje ostajal z vami, kar vam bo v veliko uteho po dolgem obdobju slabega počutja. Bolj boste samozavestni in odprti za smeh ter sodelovanje.