Astro

Horoskop za sredo, 2. septembra

Andreja Novak / Dobra karma
2. 9. 2020, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Počasi se vam bo izboljševalo razpoloženje in bolj kot boste aktivno sodelovali pri vseh dejavnostih, večji vpliv boste imeli v okolju. To vam bo ugajalo in vas poživilo.

Bik

Nihali boste med jezo in voljo ter se boste morali odločiti, v katero smer želite zapeljati svoje življenje. Možnosti nove ljubezni in napredovanja bodo odprte za vas.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Dvojčka

Ne pobegnite od skrbi, ki vam ne bodo dale miru. Pokličite ustrezne službe ali skomunicirajte vse strahove in najdite rešitve s pravimi ljudmi, da vam ne bo žal.

Rak

Danes se ne dotikajte alkohola ali katerihkoli substanc, prav tako ne hodite na obiske k starejšim ljudem, saj boste preveč občutljivi in si lahko nakopljete večje težave.

Lev

Iz nestrpnosti bodo prišle najboljše ideje, ki vam bodo dale veselje, da jih boste želeli čimhitreje realizirati. To bo osvežilo osebno življenje in okrepilo vašo strast.

Devica

Čutili boste pritiske iz okolja. Nadzor drugih nad vami vam ne bo všeč, a vprašanje je, če boste kaj rekli ali naredili v povezavi s tem. Pozor, možen je glavobol zaradi tega.

Tehtnica

Ne boste mogli skriti notranje strasti, ki vedno zagori ob določeni osebi. Vprašanje pa je, če boste kaj ukrepali, ali boste raje še naprej čakali, da ona naredi odločilni korak.

Škorpijon

Imeli boste odlične ideje in dovolj energije, da jih izpeljete. Smiselno pa je, da na novo skomunicirate vse, kar želite od drugih, saj bo to dalo vsem potreben elan.

Strelec

Zmedeni in pretirano čustveni boste, kar bodo predvsem opazile ženske v vaši okolici in nekatere bodo to dodobra izkoristile. Pazljivo, da vas ne bodo posledice prizadele.

Kozorog

Čas je za nov način komunikacije. Razmislite, kaj želite komu sporočiti in kakšen način bo optimalen. Tega se lotite takoj in sodelujte s tistimi, ki se bodo dobro odzivali.

Vodnar

Danes bodite pozorni, da vas kdo ne premami v komunikaciji in obljubite nekaj, kar bo v nasprotju z vašimi vrednotami. Ohranite integriteto in ne popuščajte za nič na svetu.

Ribi

Čustveni boste in odprti za komunikacijo, pa tudi za spremembe, ki vam bodo prinesle večje koristi, zato se ne delajte skromne, temveč predlagajte točno tiso, kar si želite.